Magnavox Odyssey
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Sıcak fırsatlara % 50 RAM indirimi dışında konu açmayalım 
Sıcak fırsatlara % 50 RAM indirimi dışında konu açmayalım![]()
Biri alıp içini açıp göstermeden kimse inanmasınDRAM'li bir model bu
Taze fırsat 50 dk önce paylaşmış yakalasam polaroid bir tanede urbanears alırdım kuponla kaçırdıkAz önce Medimarkt da kulaklık hoparlör indirimi vardı. Açamadım çok hızlı bittiÇoğu insan da iptal olmasın diye açmıyor zaten gerçek indirimleri
Bende bi havit kulaklık aldım 239 e iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedimTaze fırsat 50 dk önce paylaşmış yakalasam polaroid bir tanede urbanears alırdım kuponla kaçırdık
Yok be ne kötü edecenBende bi havit kulaklık aldım 239 e iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim![]()
Polaroidleri kaçırınca bu kesmediYok be ne kötü edecen![]()
dibim düştü en büyüğePolaraidleri kaçırınca bu kesmedi![]()
bu fiyata indirimle 1tb gen 4 m2ler oluyor zatenİndirim nerede diyebilirsiniz, arkadaşlar biraz bakarsanız sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyattan pazarlanıyor. DRAM'li bir model bu, hi-level Türk markası fason üretim yani Tayvan'dan falan getiriyormuş parçaları. Çok bilgi yok hakkında ama sitesinde paylaştığı değerler iyi. M2 slotunuz yoksa veya eski laptopu canlandırmak istiyorsanız alınabilir.HI-LEVEL 1TB 2,5" SATAIII ELITE 560-540MB/s ELITE SERI SSD : Amazon.com.tr: Elektronik
HI-LEVEL 1TB 2,5" SATAIII ELITE 560-540MB/s ELITE SERI SSD : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Kağıt üstünde samsung ssd'ler iyi aynı duruyor
*870 evo ile aynı, tbw değeri daha yüksek. iops değerleri biraz daha az.
stoklarda dostum acele etdibim düştü en büyüğe