- Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde foruma düşünce satış patlamaları olduğundan iptal riski var. Paylaşmıcaktım sonra aman batarsak beraber batalımHAVİT ve REALME de hazırlanıyora düştü iptal olmaz değil mi artık?
Genelde foruma düşünce satış patlamaları olduğundan iptal riski var. Paylaşmıcaktım sonra aman batarsak beraber batalımHAVİT ve REALME de hazırlanıyora düştü iptal olmaz değil mi artık?
Alinca direkt hazirlaniyor oluyor zatenHAVİT ve REALME de hazırlanıyora düştü iptal olmaz değil mi artık?
polaroidler iptal olmazsa güzel fiyattı. Tasarımı falan hoştek 1 üründe olsaydı fiyat hatası derdim ama 13-14 ürüne aynı fiyat girilmiş gelem ihtimali var ki öyle aham şaham marka da değil hepsi
hepsi gariban markası zaten hocam kulaküstü 750 tl değerinde kulakici de 1000 tl normaldetek 1 üründe olsaydı fiyat hatası derdim ama 13-14 ürüne aynı fiyat girilmiş gelem ihtimali var ki öyle aham şaham marka da değil hepsi
hocam olusturuldu dedikten 5 dk sonra hazırlanıyora geçti n11deki gibi otomasyonu yok galibaAlinca direkt hazirlaniyor oluyor zaten
bitmiş ya
Gelme ihtimali var h652bt bi ara 600e düşmüş zatentek 1 üründe olsaydı fiyat hatası derdim ama 13-14 ürüne aynı fiyat girilmiş gelem ihtimali var ki öyle aham şaham marka da değil hepsi
alınır mı ne diyosunuzHavit tekrar gelmiş
Alıntıyı görüntüle
![]()
HAVIT H652BT ANC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAVIT H652BT ANC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
Havit tekrar gelmiş
Alıntıyı görüntüle
![]()
HAVIT H652BT ANC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAVIT H652BT ANC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr