Babamın Borcu Yüzünden Pc'yi Haciz Edebilirler mi?

osmanx7

80+
Reaksiyon skoru
3
2 gün önce haciz memuru eve geldi avukat ile babamın banka borcu varmış 13 bin tl kadar bu seferlik eve girmiyoruz babana söyle ödesin dediler evde yeni aldığım sistem var değeri 60k eder faturalı benim adıma bunu evden alabilirler mi?

Ederler ama PC evde kalır. Hacizi kaldırınca PC yedieminden sana geri geçer

2 gün önce haciz memuru eve geldi avukat ile babamın banka borcu varmış 13 bin tl kadar bu seferlik eve girmiyoruz babana söyle ödesin dediler evde yeni aldığım sistem var değeri 60k eder faturalı benim adıma bunu evden alabilirler mi?
yasa diyorki özel tüketim vergisi alınmadıysa haczedilemez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ederler ama PC evde kalır. Hacizi kaldırınca PC yedieminden sana geri geçer
ötv alınmadıysa haczedilemez sebebi lüks değil ihtiyaca giriyor

ötv olmayan esyaya hacız gelmez

yasa diyorki özel tüketim vergisi alınmadıysa haczedilemez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ötv alınmadıysa haczedilemez sebebi lüks değil ihtiyaca giriyor
Benim bildiğim ihtiyaçtan Ziyade kişisel özel bilgiler içerdiği için evde kalacak şekilde haczederler.

13k nedir hocam bende sandım 10 milyon borç var bir yerden borç alıp kapatın düşünmeye bile gerek yok

13k tl borç ödenir be reis 1 ay asgari çalışsan sen bile ödersin büyük borç değil evde 60k lık sistem varken 13k borç ödeyemedik dr çok garip geldi tabi bunu kötülemek için söylemiyorum allah kimseye yaşatmasın.

birde fatura senin üzerineyse ağa babası gelse haczedemez biz de sandık senin borcun

Dikkat et dolandırıcı olmasınlar

Geri