Baharat Öğütücü Önerisi

MXTB

80+
Reaksiyon skoru
11
yeni nesil şarjlılardan kullanmadım, 2018'den beri kiwi'nin kalem pil ile çalışan eski modellerinden kullanıyorum. bendeki model uzun olduğu için bazen masada sorun olabiliyorlar. doldurma haznesi biraz zor açıldığından herkes için pratik değil. muhtemelen yeni nesillerde bu sorunlar yoktur.
şarj standlı olması ilginçmiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
yeni nesil şarjlılardan kullanmadım, 2018'den beri kiwi'nin kalem pil ile çalışan eski modellerinden kullanıyorum. bendeki model uzun olduğu için bazen masada sorun olabiliyorlar. doldurma haznesi biraz zor açıldığından herkes için pratik değil. muhtemelen yeni nesillerde bu sorunlar yoktur.
şarj standlı olması ilginçmiş.
Pil olan herhangi bir şeyi hayatıma sokmamaya çalışıyorum mümkünse şarjlı veya böyle şarj standlı olmasını tercih ederim. Ama fiyatı iyi midir yoksa sırf şarjlı olsun diye bu fiyatı vermek mantıksız mı onu bilemedim

Pil olan herhangi bir şeyi hayatıma sokmamaya çalışıyorum mümkünse şarjlı veya böyle şarj standlı olmasını tercih ederim. Ama fiyatı iyi midir yoksa sırf şarjlı olsun diye bu fiyatı vermek mantıksız mı onu bilemedim
bugün alacak olsam muhtemelen bende pilli olmasını istemezdim. 8 senede 2 defa pil değiştirdim. karabiber sık kullanılmasına rağmen bitmiyor pilleri.
fiyat konusuna yorumum yok. mutfağım çok geniş değil ve bu ürün için sürekli priz ihtiyacı olduğundan bunu nereye koyardım diye düşündürdü.
alternatif ürünlere baktınız mı? aynı özellikte daha uyguna bulunabilir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,774
Üyeler
197,545
Son üye
hamzaklc67
Geri