Roex
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
kayıt aktarımı yaptırın ücretsiz bir şekildeelimdeki 11 pro max eski usül kayıtlı Almanyadan dönünce 6000 ken kaydettirdim
kayıt aktarımı yaptırın ücretsiz bir şekildeelimdeki 11 pro max eski usül kayıtlı Almanyadan dönünce 6000 ken kaydettirdim
öyle bir işlem ilk defa duydum hocam kayıt aktarımı yok diye biliyorumkayıt aktarımı yaptırın ücretsiz bir şekilde
eski imei ni yeni telefonuna gecirebiliyosun diye biliyorum bendeöyle bir işlem ilk defa duydum hocam kayıt aktarımı yok diye biliyorum
hocam eski cihazınızın pili düşmüştür zaten yurtdışında apple bayisinden değişim belgesi ile birlikte satın alım yapıyorsunuz eğer kayıt sizin üzerinize ise e devletten anakart aktarımı gibi bir şey olması lazım ama değişim belgesi şartöyle bir işlem ilk defa duydum hocam kayıt aktarımı yok diye biliyorum
adminin mesaisi bitti herhaldebitti mi 10dkdır düşmüyor
onu biraz araştırayım ilk defa duydum eğer oluyorsa ücretsiz şekilde 25 civarı cebime kalırhocam eski cihazınızın pili düşmüştür zaten yurtdışında apple bayisinden değişim belgesi ile birlikte satın alım yapıyorsunuz eğer kayıt sizin üzerinize ise e devletten anakart aktarımı gibi bir şey olması lazım ama değişim belgesi şart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
adminin mesaisi bitti herhalde
yurtdışına çıkmanız gerekiyor videosu vardı detaylı anlatımı olan size atayım linkinionu biraz araştırayım ilk defa duydum eğer oluyorsa ücretsiz şekilde 25 civarı cebime kalır
çok iyi olur hocam çık gir yapabilirimyurtdışına çıkmanız gerekiyor videosu vardı detaylı anlatımı olan size atayım linkini