talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,064
ohoo kaç kere geldi kaçırdın herkes aldıbidaha mı o fiyata düştü beyler takip edemedim
ohoo kaç kere geldi kaçırdın herkes aldıbidaha mı o fiyata düştü beyler takip edemedim
Bende aktif olarak buds 2 kullanıyorum ses kalitesi güzel ama anc si zayıf bence onuda ileri modellerde çözmüşler kaç yıllık kulaklık sonuçtabuds 2 var bende duruyor dükkanı temizlerken kovaya düştü ses azaldı biraz ama çalışıyor samsungla onu kullanıyorum
tamamdır o haldehocam mevzu hırs yapmam ihtiyaç değil artık uyguna ürün görünce almak istedim normal olarak sonra hırsa bindi şuanda saldım artık zaten
20 güne alıp 11 pro maxı satıcam arkadaşa düz 17 düşündüm ama düz modellere alerjim varBen airpods da kullandım samsung buds da kullandım ikisinin de ses kalitesi güzel ama silikonlu model dışına çıkmamak lazım hem dışarı dehşet ses veriyor hemde dışarıdan çok ses alıyor ve hemen kulaktan düşüyor konudan bağımsız 16 pro vs 17 diye konu açsan fena sarar bu arada hocam tartışırız
alabiliyorsan 17 pro al pili bitmiyor20 güne alıp 11 pro maxı satıcam arkadaşa düz 17 düşündüm ama düz modellere alerjim var
Normalde düz iphone alınmaz zaten ama 120hz geldiği için ve yeni tasarıma geçtiği için alınır 17 dışındaki tüm düz modeller çöp20 güne alıp 11 pro maxı satıcam arkadaşa düz 17 düşündüm ama düz modellere alerjim var
18 bekleyin eylülde çıkıcak20 güne alıp 11 pro maxı satıcam arkadaşa düz 17 düşündüm ama düz modellere alerjim var
2000 e kadar sağlam tws lazımdı cmf buds plus aklımdaydı 2500 e Samsung düşerse alınır.Sabah Samsung Buds3 Fe 2500'e düşmüş. Bir daha düşer mi bilmiyorum ama takibe alabilirsiniz.
hocam çok üst düzey beklentim yok cihaz adına yanında 26 ultra kullanıyorum günlük zaten sadece ios alışkanlığım var 4s den beri kullandığım için 16pro yu 2.el alacağım zaten18 bekleyin eylülde çıkıcak
hocam denk gelirse pro max alın 256 olarak geliyorhocam çok üst düzey beklentim yok cihaz adına yanında 26 ultra kullanıyorum günlük zaten sadece ios alışkanlığım var 4s den beri kullandığım için 16pro yu 2.el alacağım zaten
o zamana uygun fiyata denk gelirse sarı sitede veya telefoncuda değerlendiririm bakalım hocamhocam denk gelirse pro max alın 256 olarak geliyor
2 adet cihaz var ise yd en iyisi olur sizin için 45khocam çok üst düzey beklentim yok cihaz adına yanında 26 ultra kullanıyorum günlük zaten sadece ios alışkanlığım var 4s den beri kullandığım için 16pro yu 2.el alacağım zaten
elimdeki 11 pro max eski usül kayıtlı Almanyadan dönünce 6000 ken kaydettirdim2 adet cihaz var ise yd en iyisi olur sizin için 45k