❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

buds 2 var bende duruyor dükkanı temizlerken kovaya düştü ses azaldı biraz ama çalışıyor samsungla onu kullanıyorum
Bende aktif olarak buds 2 kullanıyorum ses kalitesi güzel ama anc si zayıf bence onuda ileri modellerde çözmüşler kaç yıllık kulaklık sonuçta

Ben airpods da kullandım samsung buds da kullandım ikisinin de ses kalitesi güzel ama silikonlu model dışına çıkmamak lazım hem dışarı dehşet ses veriyor hemde dışarıdan çok ses alıyor ve hemen kulaktan düşüyor konudan bağımsız 16 pro vs 17 diye konu açsan fena sarar bu arada hocam tartışırız
20 güne alıp 11 pro maxı satıcam arkadaşa düz 17 düşündüm ama düz modellere alerjim var

20 güne alıp 11 pro maxı satıcam arkadaşa düz 17 düşündüm ama düz modellere alerjim var
Normalde düz iphone alınmaz zaten ama 120hz geldiği için ve yeni tasarıma geçtiği için alınır 17 dışındaki tüm düz modeller çöp

18 bekleyin eylülde çıkıcak
hocam çok üst düzey beklentim yok cihaz adına yanında 26 ultra kullanıyorum günlük zaten sadece ios alışkanlığım var 4s den beri kullandığım için 16pro yu 2.el alacağım zaten

hocam çok üst düzey beklentim yok cihaz adına yanında 26 ultra kullanıyorum günlük zaten sadece ios alışkanlığım var 4s den beri kullandığım için 16pro yu 2.el alacağım zaten
2 adet cihaz var ise yd en iyisi olur sizin için 45k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri