Cihan karasu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 501
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...etooth-kulak-ustu-kulaklik-siyah-1247540.html
bunu alan oldu mu hiç
bunu alan oldu mu hiç
200tl yi her türlü hakedecektir.
normal fiyatı çok iyi bin tl lan özelliklere baksana muazzam200tl yi her türlü hakedecektir.
Sony WH-1000XM4'e çok benziyor tipi200tl yi her türlü hakedecektir.
Fatura kesilince thh mahkemeye bile taşınsa sen haklı oluyorsun sanırım. Öyle emsal bir karar görmüştüm geçenlerde. Benim 4. aldığım ürün de az önce kargoya verildi.Para iadesi sağlanmış kredi kartına, başvursam da bişey çıkmaz sanırım.
Üyeliksiz mi sipariş veriyorsun hocam?Fatura kesilince thh mahkemeye bile taşınsa sen haklı oluyorsun sanırım. Öyle emsal bir karar görmüştüm geçenlerde. Benim 4. aldığım ürün de az önce kargoya verildi.
Reis sana gerçekten üzüldüm keşke garanti amaçlı 1 tane daha alsaydınÜyeliksiz mi sipariş veriyorsun hocam?
hay masallah ben 1 tane alamadımFatura kesilince thh mahkemeye bile taşınsa sen haklı oluyorsun sanırım. Öyle emsal bir karar görmüştüm geçenlerde. Benim 4. aldığım ürün de az önce kargoya verildi.
Harbi saçmalık sırf riske atmayayım diye bi tane alıp salmıştım.Reis sana gerçekten üzüldüm keşke garanti amaçlı 1 tane daha alsaydın
Peki hocam; aldığım iki Havit kulaklıktan birinin faturası kesilip kargoya verildi, diğeri ise faturası henüz kesilmeden iptal edildi. Sence THH verirsem kazanır mıyım ne diyorsun ?Fatura kesilince thh mahkemeye bile taşınsa sen haklı oluyorsun sanırım. Öyle emsal bir karar görmüştüm geçenlerde. Benim 4. aldığım ürün de az önce kargoya verildi.
1 tane almışsın zaten hocam boşuna kendini yormaPeki hocam; aldığım iki Havit kulaklıktan birinin faturası kesilip kargoya verildi, diğeri ise faturası henüz kesilmeden iptal edildi. Sence THH verirsem kazanır mıyım ne diyorsun ?