Uygulamaya İsim Arıyoruz

FalconBey

80+
Reaksiyon skoru
0
Discord benzeri bir uygulama yapıyoruz. Sesli kanallar, oyunlar falan olacak. .com domaini boş olan, akılda kalıcı, havalı bir isim lazım. Aklınızda bir şey varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Discord benzeri bir uygulama yapıyoruz. Sesli kanallar, oyunlar falan olacak. .com domaini boş olan, akılda kalıcı, havalı bir isim lazım. Aklınızda bir şey varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Discord 2

Sizcord.

bence böyle bir program globale hitap etmeli aklıma catch ile ilgili birşeyler geldi biraz ai ile düşündük tartıştık üç isim buldum. 1. si CatchUp 2. si Overhear (bu bir tık daha iyi geldi) 3. sü PingPong. Elemanın biri 10 dolar steam bakiyesine çözeriz demiş ona diss atıyorum bir tavuk dönere ödeşiriz bremın

HearMe güzel bence. Bu arada elemanın biri isim hakları için 10 dolar isteyen elemana diss atmış ve tavuk dönere okeyim demiş. Ben ikisine de diss arıyorum bir adet popkek e okeyim.

Hangy, aga 2018 basım 1 kuruş a okeyim isim haklarında.

Vonos: Ingilizcedeki "Voice" (Ses) ve "Us" (Biz) kelimelerinin kusursuz birleşimi. "Bizim sesimiz" anlamına gelen, telaffuzu çok akıcı ve global bir teknoloji markası tınısına sahip bir isim.

vonos ismi fena degil..
BAZI ELEMANLAR MADDİYAT KARSİLİGİNDA İSİM ÖNERMİŞ.ONLARA DİSS ATIYORUM. sirket hissesinin %1 ine okeyim 😭😭😅🤣🤣

bence böyle bir program globale hitap etmeli aklıma catch ile ilgili birşeyler geldi biraz ai ile düşündük tartıştık üç isim buldum. 1. si CatchUp 2. si Overhear (bu bir tık daha iyi geldi) 3. sü PingPong. Elemanın biri 10 dolar steam bakiyesine çözeriz demiş ona diss atıyorum bir tavuk dönere ödeşiriz bremın
Bari et döner olsaydı çok ucuza gittin çok

Olmadı kapak fotoğrafı da şöyle bir şey olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• 1000057216.webp
    1000057216.webp
    41.6 KB · Hit: 6
  • 1000057218.webp
    1000057218.webp
    35.6 KB · Hit: 6
Geri