mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,452
Sence iyi fiyat mı peki?12x6 girişi isteyen modeller için kullanılabilir ama düz PCI-e kullanan modeller için önermem. 9070XT çok güç çekiyor.
.
Sence iyi fiyat mı peki?12x6 girişi isteyen modeller için kullanılabilir ama düz PCI-e kullanan modeller için önermem. 9070XT çok güç çekiyor.
.
Bende 1200W olanı var, fan bir anda sesli bir şekil çalışıyor duruyor kafasına göreENERMAX dışında alınabilecek modellerden biri yalnız ATX 3.1 modellerinde fan stop sorunu var. Buna göre alınmalı.
Yani indirimdeki fiyatı iyi. Zaten 3.000TL'de pek bir seçenek yok şunlar dışında:Sence iyi fiyat mı peki?
Onlarda otomatik D.F. teknolojisi var. Ara sıra fanı ters yönde full hızda çevirir. Sonradan buton eklediler o mod için.Bende 1200W olanı var, fan bir anda sesli bir şekil çalışıyor duruyor kafasına göreAslında ATX 3.0 yazıyordu ben alırken.
Enermax revolution III 850W modeliyle kıyaslarsak hangisi daha iyi?ENERMAX dışında alınabilecek modellerden biri yalnız ATX 3.1 modellerinde fan stop sorunu var. Buna göre alınmalı.
Rahatsız edici bir şey, bir anda takırtılı şekilde çalışıyorOnlarda otomatik D.F. teknolojisi var. Ara sıra fanı ters yönde full hızda çevirir. Sonradan buton eklediler o mod için.
Bir de fan ğerisi agresifdi zaten D.F.X serilerinin.
Toz atmak için olabilir.Bende 1200W olanı var, fan bir anda sesli bir şekil çalışıyor duruyor kafasına göreAslında ATX 3.0 yazıyordu ben alırken.
ENERMAX'ın hala testi yok. Kesin bir şey de yok dolayısıyla. Sadece ne bileyim bulk kapasitörün 390uF olması kötü gözüküyor. Benzer çıkacaklardır muhtemelen.Enermax revolution III 850W modeliyle kıyaslarsak hangisi daha iyi?
Benim eski Acer laptopumda vardı ters çevirme olayı ama asla böyle bir ses çıkartmıyorduToz atmak için olabilir.
Evet toz atmak icin diye biliyorumToz atmak için olabilir.
Fani cok sesli diyorlardı forumdakielrENERMAX'ın hala testi yok. Kesin bir şey de yok dolayısıyla. Sadece ne bileyim bulk kapasitörün 390uF olması kötü gözüküyor. Benzer çıkacaklardır muhtemelen.
Yorumlar genel olarak sesli olduğu yönünde. Birkaç kişi falan sessiz diyordu ama muhtemelen kasaları çok sesli olduğundan anlamamışlardır gibime geliyor.Fani cok sesli diyorlardı forumdakielr