❌İndirim Bitti! Xpg Pylon 2 750w 80+ Bronze 2999₺

ENERMAX dışında alınabilecek modellerden biri yalnız ATX 3.1 modellerinde fan stop sorunu var. Buna göre alınmalı.
Bende 1200W olanı var, fan bir anda sesli bir şekil çalışıyor duruyor kafasına göre :D Aslında ATX 3.0 yazıyordu ben alırken.

Sence iyi fiyat mı peki?
Yani indirimdeki fiyatı iyi. Zaten 3.000TL'de pek bir seçenek yok şunlar dışında:

Gamdias ile High Power birbirlerinin laviverti zaten. NZXT hakkında da hala bilgi yok.

Dün nzxt c750 bronz 2025 versiyonunu aldım bugün geldi normalde kuracaktim ama bu ürünü görünce bilemedim.

Bende 1200W olanı var, fan bir anda sesli bir şekil çalışıyor duruyor kafasına göre :D Aslında ATX 3.0 yazıyordu ben alırken.
Onlarda otomatik D.F. teknolojisi var. Ara sıra fanı ters yönde full hızda çevirir. Sonradan buton eklediler o mod için.

Bir de fan ğerisi agresifdi zaten D.F.X serilerinin.

Onlarda otomatik D.F. teknolojisi var. Ara sıra fanı ters yönde full hızda çevirir. Sonradan buton eklediler o mod için.

Bir de fan ğerisi agresifdi zaten D.F.X serilerinin.
Rahatsız edici bir şey, bir anda takırtılı şekilde çalışıyor :D

Enermax revolution III 850W modeliyle kıyaslarsak hangisi daha iyi?
ENERMAX'ın hala testi yok. Kesin bir şey de yok dolayısıyla. Sadece ne bileyim bulk kapasitörün 390uF olması kötü gözüküyor. Benzer çıkacaklardır muhtemelen.

konu ilk mesajı hatalı bilgilendirme ise düzeltsin arkadaş bir zahmet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,638
Üyeler
197,008
Son üye
SubZero5
Geri