Yardım Sizce G20 mi Yoksa A4 Mü?

Sizce g20 mi yoksa a4 mü?

• G20 2022 üstü makyajlı kasa sportline mi?

Oylar: 13 72.2%
  • A4 45 Tfsi (2019 2021) quatro sline veya advenced mi?

Oylar: 5 27.8%

• Oy kullanan toplam üye
    18
hocam sport line da opsiyonel Adaptif M Süspansiyon ile alınabiliyor.
hocam hiç görmedim yeminle sportlinede alınmıyor diye biliyorum. sadece m sportlarda var oda opsiyonel. yanlış biliyor olabilir misiniz? hatta bir bilenede danışmıştım oda m sportta var onda bile opsiyonel dedilerdi

Bir g20'ye bakıyorum bir de A4'e bakıyorum. Aklımı bir kenara bırakıp A4'e bir daha bakmıyorum. Türkiye'de bütçeniz dahilinde g20 alabiliyorsanız dönüp başka bir arabaya bakmaya gerek yok. Yazılımı atıyorsun. Makine her anlamda mermi gibi. Bir araba böyle gözükmeli .Benim hayaliyle öleceğim bir araba. Her gün aynı şahsa ait z4 ve g30 görüyorum. Biz bir tanesini alamadık. Adam 2 tane yer uçağı almış.

g20 uzun zamandır üretilen en iyi 3 serisi. düşünme bile direkt g20ye yönel

hocam hiç görmedim yeminle sportlinede alınmıyor diye biliyorum. sadece m sportlarda var oda opsiyonel. yanlış biliyor olabilir misiniz? hatta bir bilenede danışmıştım oda m sportta var onda bile opsiyonel dedilerdi
Haklısınız hocam siparişte özellikle belirtmedikçe M süspansiyon iptaliyle geliyorlar ve bayide bunu size söylemiyor.

g20 al gec arada ucurum fark var, a4 golfün süslenip sedanlastırılmıs hali nerdeyse. a3 2023 sahibi olarak git g20 al
G20 bambaşka bir araba mercedes 2015 c180 den geçtim. Ondan sonra g20 bana uçan halı gibi geldi o kadar konforlu. Yalıtımı da şahane motor sesini duymuyorsunuz neredeyse. Garantisi olmasa hafif bir yazılımla 200bg yaptıracaktım da şu an böyle de gidişi yetiyor.

G20 bambaşka bir araba mercedes 2015 c180 den geçtim. Ondan sonra g20 bana uçan halı gibi geldi o kadar konforlu. Yalıtımı da şahane motor sesini duymuyorsunuz neredeyse. Garantisi olmasa hafif bir yazılımla 200bg yaptıracaktım da şu an böyle de gidişi yetiyor.
benim seçimim olsa zaten g20 alırdım da :D evdeki arabanın sahibi gitti a3 aldı

Çok rahat 300 beygir oluyor zaten b48den downsize edilmiş motor mevcut

hafif bir yazılımla 200bg
bi tane obd kablosu bi tane iphone ile yanlıs hatırlamıyorsam 300 e dayanıyor beygir. alman bir firma var onun iphone app'i ile obd portu uzerinden kilit acılıyor garanti kısmını bilemem ama. b48 falan asırı kısıtlanarak cıkıyor saglam kalsınlar diye

4 ceker ve 2.0 motor dışında A4’ün bir avantajı yok.
Diğer bütün konularda G20 daha önde.
Malzeme kalitesi, konfor, yalıtım, şanzıman, teknoloji G20 önde.
2.0 motor 1.6 motor bence bi etken değil 2.0 olması daha güzel olurdu ama yazılım ile güç farkı kapatılıyor yazılım yapmayacak olsanizda diğer etkenler daha önemli.

4 ceker ve 2.0 motor dışında A4’ün bir avantajı yok.
Diğer bütün konularda G20 daha önde.
Malzeme kalitesi, konfor, yalıtım, şanzıman, teknoloji G20 önde.
2.0 motor 1.6 motor bence bi etken değil 2.0 olması daha güzel olurdu ama yazılım ile güç farkı kapatılıyor yazılım yapmayacak olsanizda diğer etkenler daha önemli.
4 ceker dediği de haldex, torsen quattro değil yani. fwd temelli arkaya güc aktarmalı bi 4 ceker. araba dümdüz aile arabası temelli yani. Dediğime geliyor biri at biri eşek.

hocam hangisine geçtiniz. makyajlı g20 yemi ve m sport mu sportline mi

hocam hangisine geçtiniz. makyajlı g20 yemi ve m sport mu sportline mi
Makyajlı (LCI2) G20 Sportline. Makyajlılar da kendi içerisinde ikiye ayrılıyor bu arada LCI1 LCI2 diye. Havalandırma menfezlerinden anlarsınız.

Üstteki LCI 2, Alttaki LCI 1. Ne farkı var derseniz. LCI 2 alırsanız my bmw uygulaması üzerinden aracın bazı basit işlevlerini kontrol edebiliyorsunuz (aracı havalandırma, aracın konumunu görme ve kilidini açma kapama gibi). 360 kamera olanlarda aracın etrafını da görebiliyorsunuz sanırım. Ayrıca telefonunuza dijital anahtar tanımlayabiliyorsunuz. Bunlar haricinde önemli bir fark yok.

1780693012743.webp

Geri