Çözüldü✓ 7k Altı Monitör Tavsiyesi

zaniolo

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
7000
Herkese iyi forumlar gaming gecesinde vector silver adlı kasayı aldım fakat monitörler hakkında hiçbir bilgim yok
Sizden 7000 TL altı f/p monitör önerisi rica ediyorum

İşini görür muhtemelen
Bir üstünü istersen 320hz

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

320HZ bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabilir 240 alman daha mantıklı gibi.
Rekabetçi ağırlıklı oynuyorsan bu tarz monitörler daha iyi olur , ne tarz oyunlar oynuyon onuda söylersen yardımcı olurlar

Son düzenleme:
Hocam 24 inç normale göre çok mu küçük ben araştırırken genelde 27 inç monitörlere denk geldim
Birde hocam sistemdeki Colorful battle ax b650m-e anakartın dahili wi-fi ve Bluetooth özelliği yokmuş kablosuz wifi bağlanmak için ne yapmam lazım bilginiz var mı

İşini görür muhtemelen
Bir üstünü istersen 320hz

320HZ bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabilir 240 alman daha mantıklı gibi.
Rekabetçi ağırlıklı oynuyorsan bu tarz monitörler daha iyi olur , ne tarz oyunlar oynuyon onuda söylersen yardımcı olurlar
Hocam popüler oyunlar pubg CS belki nadiren hikayeli rdr gibi

1780698884855.webp

Dediğim gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan 24 daha mantıklı bir seçim olur ama hikayeli oyun vs. oynuyorsan 27y alınabilir , senin tercihlerine bağlı

PCIe Wi-Fi ve Bluetooth Kartı veya USB Wi-Fi Adaptörü veya Bluetooth Adaptörü tarzı şeyler alarak yapabilirsin
ucuz bir şey alsam olur mu yoksa kaliteli bir şey almak mı lazım
Birde hocam yine bu bütçede 27 inç ne önerirsiniz belki kararım değişirse 27 inç alırım

ucuz bir şey alsam olur mu yoksa kaliteli bir şey almak mı lazım
Birde hocam yine bu bütçede 27 inç ne önerirsiniz belki kararım değişirse 27 inç düşünürüm
bunun 27inç hali var sanırım aynı modelin ona bakabilirsin 500 600tl gibi fark vardı sanırım.

Ucuz bir şey alınabilir ama çok verim almazsın

Herkese iyi forumlar gaming gecesinde vector silver adlı kasayı aldım fakat monitörler hakkında hiçbir bilgim yok
Sizden 7000 TL altı f/p monitör önerisi rica ediyorum
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...9ql5a-0-3ms-200hz-fhd-ips-gaming-monitor.html fp gsync hoparlör PİVOT
https://www.gaming.gen.tr/urun/7867...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ fp ve gsync hoparlör
https://www.gaming.gen.tr/urun/8155...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ dip fp
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html bana kalırsa tam 7k ya en mantıklısı gsync hoparlör 240HZ

Hocam öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Attığınız monitörlerden thunderebod markasını hiç duymadım o yüzden ona pek sıcak bakamadım. Asuslardan da en mantıklısı sizinde belirttiğiniz gibi son attığınız gibi duruyor fakat mümkünse daha uyguna 5-6k bandında 200hz+ bir Asus(veya Asus gibi kaliteli bir markanın)monitör çok daha iyi olurdu
Yoksa attığınız asuslarda gayet kaliteli fakat 200hz düşük mü olur bilemedim

Hocam öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Attığınız monitörlerden thunderebod markasını hiç duymadım o yüzden ona pek sıcak bakamadım. Asuslardan da en mantıklısı sizinde belirttiğiniz gibi son attığınız gibi duruyor fakat mümkünse daha uyguna 5-6k bandında 200hz+ bir Asus(veya Asus gibi kaliteli bir markanın)monitör çok daha iyi olurdu
Yoksa attığınız asuslarda gayet kaliteli fakat 200hz düşük mü olur bilemedim
200hz düşük degil 240hz ile farkı ayırt edemezsin 5.6k bandına 240hz gamebooster var fakat onunda önermem ekran panel üreticisi panda felandir yani giriş seviyesi asuslar 200hz fakat 0.3 MS neredeyse ghosting yok bide garanti olarak bakarsak benim Asus monitörüm ekranı bozulmuştu adamlar ekranını gönderdim 2 gün sonra yapip bana geri gönderdiler servis bakimindanda iyi bence attığım asuslardan alın kesinlikle 40hz farkı anlamazsınız 0.3 MS olması onu telafi eder

200hz düşük degil 240hz ile farkı ayırt edemezsin 5.6k bandına 240hz gamebooster var fakat onunda önermem ekran panel üreticisi panda felandir yani giriş seviyesi asuslar 200hz fakat 0.3 MS neredeyse ghosting yok bide garanti olarak bakarsak benim Asus monitörüm ekranı bozulmuştu adamlar ekranını gönderdim 2 gün sonra yapip bana geri gönderdiler servis bakimindanda iyi bence attığım asuslardan alın kesinlikle 40hz farkı anlamazsınız 0.3 MS olması onu telafi eder
Hocam dediğiniz gibi 200hz aldım fakat 27" inç aldığım için ve mağazadan aldığım için MSI aldım asusun stoğu yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,572
Üyeler
196,993
Son üye
Noname918
Geri