Forza Horizon 6 Optimizasyon Sıkıntısı

Oyun---Ekran kısmından virtual super resolution' ı açıp 2k/4k da dene bi oyun 1080p de çamur gibi görünüyor zaten 4K Ultra + frame gen aç geç
Şimdi 2k'da 60 fps'e düştü ama bu ayarlardan önceki raahtsız edici 60 fps gibi olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi 2k'da 60 fps'e düştü ama bu ayarlardan önceki raahtsız edici 60 fps gibi olmadı

Ekran Kartım sapphire 9070 xt ntiro+ işlemcim i5 13600k oyun içinde 100 fpsi geçemiyorum düşük ayarlarda bide
bendede aynısı olmuştu fps kisıtlama şeyi var . eğer oyunun başında pc me göre performansı ayarlaya bastıysan onu açıyor ona bi bak bende maks 72 fps görüyordum

4k full özelliklerde suanda 300 fps sabit alıyorum monitörüm 4 k 240 hz hiç takılma donma vs yaşamadım ayrıca pxn vd4 ile oynuyorum 60 fps kilitlenme sorunuda yasamadım birşeylerde mutlaka yanlıslık vardır dostum
%100 bir yanlışlık var ama çözemedim

bendede aynısı olmuştu fps kisıtlama şeyi var . eğer oyunun başında pc me göre performansı ayarlaya bastıysan onu açıyor ona bi bak bende maks 72 fps görüyordum
yok ya o kilşitli değil

4k yaptıktan sonra fsr 4.1 kalite açıp grafik ayarlarını extreme ya da extreme rtye al hocam
50 fps'e düştü öylede

yok ya o kilşitli değil
Hotspot sıcaklıklarına baktınmı birde ram sıcaklıkarı aceba düşük frekanstamı çalışıyorlar birde adrenalin üzerinden hyper x modumu ne vardı galiba onuda aç

yok ya o kilşitli değil

50 fps'e düştü öylede
oyunun video ayarlarında neyi seçtin
1780758895797.webp

burada

Başka oyunlarda da düşük fps sıkıntısı yaşıyormusun peki?

işlemcinin GHZ kaçta çalışıyor ona bakarmısın belkide voltaj kısıyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri