Ryzen 5 5600 Kule Tipi Öneri

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
1500
Merhaba,

Kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Argb olursa daha hoş olur. Kasa asus tuf gaming gt301

rahat rahat yeter BUYUK150 koduyla da uyguna alabilirsin argb değil ama ürün
Bende var ben takmakta çok zorlanmıştım aldığımda kasayı sallandırıyordu mümkünse vidalı alsın

rahat rahat yeter BUYUK150 koduyla da uyguna alabilirsin argb değil ama ürün
Hocam termal macunu iyi midir peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende var ben takmakta çok zorlanmıştım aldığımda kasayı sallandırıyordu mümkünse vidalı alsın
Benim kasa biraz küçük sığar mı acaba

Hocam termal macunu iyi midir peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim kasa biraz küçük sığar mı acaba
Kasanın kalınığı kaç santim acaba benim kasanın 20 cm sığıyor ama uyarayım kontrol edilebilir rgb yok ve vidalı değil takması zor oluyor başka öneride bulunabilirim isterseniz

Üstte arkadaş aynısını atmış yine tekrar edim içindeki macun gayet iyi soğutma performansıda gayette işlemciniz için yeterli vidalı olmasıda kolay takılmasını sağlıyor aynısı geçen arkadaşıma aldık boyutuda benim soğtucudan küçük çok masraf istemiyorsanız direkt bunu alabilirsiniz kısacası.

Üstte arkadaş aynısını atmış yine tekrar edim içindeki macun gayet iyi soğutma performansıda gayette işlemciniz için yeterli vidalı olmasıda kolay takılmasını sağlıyor aynısı geçen arkadaşıma aldık boyutuda benim soğtucudan küçük çok masraf istemiyorsanız direkt bunu alabilirsiniz kısacası.
Hocam bu mantıklı geldi ama intel uyumlu diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,799
Üyeler
197,301
Son üye
xathena
Geri