Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 746
Telefon üzerinden para kazanmak mümkün mü
+18 sorusu gibi olmuş dostum0900lü hatlar vardı eskiden telefon üzerinden para kanıyorlardı
![]()
Evet oSen bumusun![]()
Reis geçmiş olsun tedavi sonuç veriyormu+18 sorusu gibi olmuş dostum0900lü hatlar vardı eskiden telefon üzerinden para kanıyorlardı
![]()
Ne kadar kazanma amacın varTelefon üzerinden para kazanmak mümkün mü
20Ne kadar kazanma amacın var
Çok değil 20-50 arası falan kazansamda olur fazlasında gözüm yokNe kadar kazanma amacın var
İçerikleri çok Güzel onu termal macun videosunda gördüydümEvet o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reis geçmiş olsun tedavi sonuç veriyormu
ben her videosunu dksında izliyorum ki banada instagramdan çok yardımı olduÇok değil 20-50 arası falan kazansamda olur fazlasında gözüm yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İçerikleri çok Güzel onu termal macun videosunda gördüydüm
ben her videosunu dksında izliyorum ki banada instagramdan çok yardımı oldu
https://www.sikayetvar.com/ipsos-isay bilemedimKaydolmak için telefon numarası istiyor verilir mi![]()
Bana para kazanabileceğim biryer lazım mesele parasızlıktan değil bazen bazı şeyler indirime giriyor ama internet üzeri alışverişlerde bakiyem çok fazla olmadığı için ve sürekli bakiye yüklemeye üşendiğim için böyle bir yol arıyorum geçen yüklediydim bir baktım 39lira kalmış şimdi yüklemeye üşeniyorum ondan böyle bir yol buldum
Bin değil haftalık 50-100 lira verse yeterli biraz tembel olduğum doğruda rakam yanlış anlaşılmışAylık 20-50 arası. Sadece telefon üzerinden.
Hocam bence sen birazcık tembelsin ve kolay yoldan bişeyler arıyosun gibi benim
Aylık 20-50 arası diyosan asgari ücretli bi işe gir mağazada prim falanda olur yemek yol parasıyla falan 35 üstü zaten yapıyor. Üstelik git gel ve müşteriden dolayı disiplinin olur insanları tanırsın sabırlı olmayı mütevazi olmayı öğrenirsin. Yemek kartıyla evin market alışverişini yaparsın