Telefon Üzerinden Para Kazanmak Mümkün Mü

+18 sorusu gibi olmuş dostum :D 0900lü hatlar vardı eskiden telefon üzerinden para kazanıyorlardı :D

Son düzenleme:
Çok değil 20-50 arası falan kazansamda olur fazlasında gözüm yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçerikleri çok Güzel onu termal macun videosunda gördüydüm
ben her videosunu dksında izliyorum ki banada instagramdan çok yardımı oldu

Bana para kazanabileceğim biryer lazım mesele parasızlıktan değil bazen bazı şeyler indirime giriyor ama internet üzeri alışverişlerde bakiyem çok fazla olmadığı için ve sürekli bakiye yüklemeye üşendiğim için böyle bir yol arıyorum geçen yüklediydim bir baktım 39lira kalmış şimdi yüklemeye üşeniyorum ondan böyle bir yol buldum

Aylık 20-50 arası. Sadece telefon üzerinden.

Hocam bence sen birazcık tembelsin ve kolay yoldan bişeyler arıyosun gibi benim 😃

Aylık 20-50 arası diyosan asgari ücretli bi işe gir mağazada prim falanda olur yemek yol parasıyla falan 35 üstü zaten yapıyor. Üstelik git gel ve müşteriden dolayı disiplinin olur insanları tanırsın sabırlı olmayı mütevazi olmayı öğrenirsin. Yemek kartıyla evin market alışverişini yaparsın

Aylık 20-50 arası. Sadece telefon üzerinden.

Hocam bence sen birazcık tembelsin ve kolay yoldan bişeyler arıyosun gibi benim 😃

Aylık 20-50 arası diyosan asgari ücretli bi işe gir mağazada prim falanda olur yemek yol parasıyla falan 35 üstü zaten yapıyor. Üstelik git gel ve müşteriden dolayı disiplinin olur insanları tanırsın sabırlı olmayı mütevazi olmayı öğrenirsin. Yemek kartıyla evin market alışverişini yaparsın
Bin değil haftalık 50-100 lira verse yeterli biraz tembel olduğum doğruda rakam yanlış anlaşılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günlük 20 olarak hesabladım 20x5=100 2 günde paraları dönüştürme harcama için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,981
Üyeler
197,100
Son üye
atalaij
Geri