ramler kaç mhz?7500f kullanıyorum rtx 4070 ile b650 aldım ama ramlerin 16 olduğu için sanırım AAA oyunlarda fps 130'u geçmiyor önerdiğiniz 32 veya 48 gb ram varmı ddr5
130 dan fazla FPS yi napıcan kanka 32 ram yapsan da çok öyle aman aman bir artış olmayacak.7500f kullanıyorum rtx 4070 ile b650 aldım ama ramlerin 16 olduğu için sanırım AAA oyunlarda fps 130'u geçmiyor önerdiğiniz 32 veya 48 gb ram varmı ddr5
5600mhzramler kaç mhz?
sadece AAA oyunlar değil valoda düşük ayarlarda 650 fps alıyorum bence normal değil130 dan fazla FPS yi napıcan kanka 32 ram yapsan da çok öyle aman aman bir artış olmayacak.
Tam olarak ne bekliyorsun sen o sistemden?5600mhz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sadece AAA oyunlar değil valoda düşük ayarlarda 650 fps alıyorum bence normal değil
gayet normal değerler dostum ne istiyorsun daha5600mhz
sadece AAA oyunlar değil valoda düşük ayarlarda 650 fps alıyorum bence normal değil
en azından 2kya alıp yükü ekran kartına bindirerek AAA oyunlarda 180 civarı fps almak ama bazen 80 kadar düşüyor bu yüzden yükseltmek istiyorumTam olarak ne bekliyorsun sen o sistemden?
Birde sanırım ramlerden tam emin değilim ne yüzünden olduğundangayet normal değerler dostum ne istiyorsun daha
ramlerle alakası yok ram yükseltmesi gereksiz sistem gayet güzelen azından 2kya alıp yükü ekran kartına bindirerek AAA oyunlarda 180 civarı fps almak ama bazen 80 kadar düşüyor bu yüzden yükseltmek istiyorum
Birde sanırım ramlerden tam emin değilim ne yüzünden olduğundan