Max 50 K Monitör Dahil Sistem Lazım

Kel Aylak

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
50000
Arkadaşlar 50 k max ,olursa 200 hz monitör dahil olacak şekilde bir pc istiyorum öneriniz varmı

Bütçe 50k ise bunu almak mantıksız (monitör dahil olduğunu biliyorum 50k bütçenin)
şu an 50k altı sistemlerde aşırı bir fiyat yükselişi var
biraz kampanya kovalamak 1 2 gün beklemek lazım diye düşünüyorum

Bütçe 50k ise bunu almak mantıksız (monitör dahil olduğunu biliyorum 50k bütçenin)
şu an 50k altı sistemlerde aşırı bir fiyat yükselişi var
biraz kampanya kovalamak 1 2 gün beklemek lazım diye düşünüyorum
Sorun değil 1 ay bile bekleyebilirim kampanyaları buradanmı kovalamamı tavsiye edersin başka yolları varmı

Arkadaşlar 50 k max ,olursa 200 hz monitör dahil olacak şekilde bir pc istiyorum öneriniz varmı
Hocam tam tarif ettiğiniz gibi bir sistem daha yeni kurdum tavsiyem gaming gecesini beklemeniz
Bu cuma vector silver 39k idi kasa ve psu değişikliği ile aldım ayrıca 6.5k'ya 200hz MSI monitör aldım kulaklık klavye mouse fln ekleyince 50'yi buldu(klavye mouse kulaklık tercihinize göre 50'yi geçebilir)

Hocam tam tarif ettiğiniz gibi bir sistem daha yeni kurdum tavsiyem gaming gecesini beklemeniz
Bu cuma vector silver 39k idi kasa ve psu değişikliği ile aldım ayrıca 6.5k'ya 200hz MSI monitör aldım kulaklık klavye mouse fln ekleyince 50'yi buldu(klavye mouse kulaklık tercihinize göre 50'yi geçebilir)
60 a kadar çıkabilirim eğer çok daha iyi olucaksa sistemini nereden bulabilirim

Hocam tam beklentiniz nedir 8gb vram'li ekran kartı yeterli midir yoksa 16 GB VRAM olmasını mı istersiniz ve sadece kasaya ayırdığınız tam bütçe nedir

Hocam tam beklentiniz nedir 8gb vram'li ekran kartı yeterli midir yoksa 16 GB VRAM olmasını mı istersiniz ve sadece kasaya ayırdığınız tam bütçe nedir
şimdi toplam 60k ya kadar çıkabilirim ama 60 k olucaksa 1 ay sonra alabilirim o sıraya kadar artmazsa fiyat sorun değil toplam bütce 60k monitör dahil yani pc ye kalan bütce 50 55 civarı bir bütçe

Hocam şöyle bir şey topladım bütçeyi tam aşıyor mu toplayamadım emin değilim parçaları kendinize göre değişebilirsiniz.

Hocam şöyle bir şey topladım bütçeyi tam aşıyor mu toplayamadım emin değilim parçaları kendinize göre değişebilirsiniz.
hocam elimde şuan 512 gb lık bir m2ssd var senin attığın m2 ssd yi listeden atınca 55.3k ya iniyor fiyat fiyat güzel fakat daha önce hiç bilgisayar toplamadım toplarken sıkıntı yaşarmıyım

hocam elimde şuan 512 gb lık bir m2ssd var senin attığın m2 ssd yi listeden atınca 55.3k ya iniyor fiyat fiyat güzel fakat daha önce hiç bilgisayar toplamadım toplarken sıkıntı yaşarmıyım
Bence hata yapmadığınız müddetçe sorun yaşamazsınız. Hocam o zaman attığım monitörü de değişin bunu tercih edebilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve tavsiyem direkt benim attıklarımı almayın biraz forumdan eleştiri gelsin kendinize göre değerlendirir son kararı verirsiniz.

şimdi toplam 60k ya kadar çıkabilirim ama 60 k olucaksa 1 ay sonra alabilirim o sıraya kadar artmazsa fiyat sorun değil toplam bütce 60k monitör dahil yani pc ye kalan bütce 50 55 civarı bir bütçe
Hocam 1 ay sonra fiyatı ne olur bilmiyorum ama gaming gecesinde Freedom alabilirsiniz o bütçeye tabi birkaç özelleştirme yaparak alman lazım

Valla 1 ay falan bekleme hocam paran varsa hemen yapıştır yok bayram indirimi karne indirimi falan diyorlar bi indirim olduğu falan yok 1 ay öncekiyle şimdiki sistem fiyatlarını karşılaştırın daha da arttı tüm sistemler. Mesela vatanda ve itopyada 5070li sistem güzel fiyata çıktı ama anında bitti onu yakalamakta mesele. Demek istediğim şu an 60 bine istediğiniz sistemi kuruyorsanız alın çünkü bir dahaki aya bazı parçalardan feragat edip daha düşük modelle o sistemi 60 bine kuruyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,004
Üyeler
197,107
Son üye
xabze
Geri