Sorun değil 1 ay bile bekleyebilirim kampanyaları buradanmı kovalamamı tavsiye edersin başka yolları varmıBütçe 50k ise bunu almak mantıksız (monitör dahil olduğunu biliyorum 50k bütçenin)
şu an 50k altı sistemlerde aşırı bir fiyat yükselişi var
biraz kampanya kovalamak 1 2 gün beklemek lazım diye düşünüyorum
Hocam tam tarif ettiğiniz gibi bir sistem daha yeni kurdum tavsiyem gaming gecesini beklemenizArkadaşlar 50 k max ,olursa 200 hz monitör dahil olacak şekilde bir pc istiyorum öneriniz varmı
60 a kadar çıkabilirim eğer çok daha iyi olucaksa sistemini nereden bulabilirimHocam tam tarif ettiğiniz gibi bir sistem daha yeni kurdum tavsiyem gaming gecesini beklemeniz
Bu cuma vector silver 39k idi kasa ve psu değişikliği ile aldım ayrıca 6.5k'ya 200hz MSI monitör aldım kulaklık klavye mouse fln ekleyince 50'yi buldu(klavye mouse kulaklık tercihinize göre 50'yi geçebilir)
Hocam tam beklentiniz nedir 8gb vram'li ekran kartı yeterli midir yoksa 16 GB VRAM olmasını mı istersiniz ve sadece kasaya ayırdığınız tam bütçe nedir60 a kadar çıkabilirim eğer çok daha iyi olucaksa sistemini nereden bulabilirim
şimdi toplam 60k ya kadar çıkabilirim ama 60 k olucaksa 1 ay sonra alabilirim o sıraya kadar artmazsa fiyat sorun değil toplam bütce 60k monitör dahil yani pc ye kalan bütce 50 55 civarı bir bütçeHocam tam beklentiniz nedir 8gb vram'li ekran kartı yeterli midir yoksa 16 GB VRAM olmasını mı istersiniz ve sadece kasaya ayırdığınız tam bütçe nedir
hocam elimde şuan 512 gb lık bir m2ssd var senin attığın m2 ssd yi listeden atınca 55.3k ya iniyor fiyat fiyat güzel fakat daha önce hiç bilgisayar toplamadım toplarken sıkıntı yaşarmıyım![]()
MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam şöyle bir şey topladım bütçeyi tam aşıyor mu toplayamadım emin değilim parçaları kendinize göre değişebilirsiniz.![]()
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence hata yapmadığınız müddetçe sorun yaşamazsınız. Hocam o zaman attığım monitörü de değişin bunu tercih edebilirsinizhocam elimde şuan 512 gb lık bir m2ssd var senin attığın m2 ssd yi listeden atınca 55.3k ya iniyor fiyat fiyat güzel fakat daha önce hiç bilgisayar toplamadım toplarken sıkıntı yaşarmıyım
60 a kadar çıkabilirim eğer çok daha iyi olucaksa sistemini nereden bulabilirim
Hocam 1 ay sonra fiyatı ne olur bilmiyorum ama gaming gecesinde Freedom alabilirsiniz o bütçeye tabi birkaç özelleştirme yaparak alman lazımşimdi toplam 60k ya kadar çıkabilirim ama 60 k olucaksa 1 ay sonra alabilirim o sıraya kadar artmazsa fiyat sorun değil toplam bütce 60k monitör dahil yani pc ye kalan bütce 50 55 civarı bir bütçe