Akvaryum Kasa Önerisi

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Arkadaşlar iyi forumlar iyi akşamlar. Mevcut kasam ve psu dışarda direkte çıkan nötr faz temasından dolayı yandı ve kullanılamaz hale geldi. Ben de yeni kasa ve psu temin edeceğim. Kasa olarak mevcut kasamı da camı açık bir şekilde kullanıyordum onda sadece egzoz fanı vardı. marka takıntım yok kasa konusunda. Böyle bir akvaryum kasa alsam bir sorun yaşar mıyım soğutma konusunda ekstra üst kısma da fan almak gerekiyor mu veya 5000-5500 liraya kadar kasa ve psu bir şekilde öneri yapabilir misiniz ?

geçmiş olsun öncelikle
kaç watt psu lazım?

akıllarda tek soru kaliteli bir psu olsaydı yanar mıydı yinede

akıllarda tek soru kaliteli bir psu olsaydı yanar mıydı yinede
Kanka frisby marka vardı ya kötülemek için yazmıyorum ama yandı yani yapacak bir şey yok. Ama kaliteli marka belki daha ucuz atlatmamı sağlayabilirdi. En azından sigortası falan atardı diye düşünüyorum

Kanka frisby marka vardı ya kötülemek için yazmıyorum ama yandı yani yapacak bir şey yok. Ama kaliteli marka belki daha ucuz atlatmamı sağlayabilirdi. En azından sigortası falan atardı diye düşünüyorum
En azından frisby kendini feda etmiş. Diğer parçalara bir şey olmamış.

Olmamış değil mi?

Kasa fena değil ama şatıştaki görseller kafa karıştırıcı. Alttaki ilk görselde alttaki 3'lü ve yandaki 3'lü reverse takılmış ve doğru konumlandırılmışken aynı ilandaki diğer fotoğrafta 7 adet standart fan takılı ve alttaki 3'lü ve yandaki 3'lü ters takılmış. Çok büyük sıkıntı değil ikinci görseldeki gibi gelirse kasa fanların yönünü değiştirip montajlarsınız da özensiz yani adamlar.

Edit: Ama sanırım 6 reverse ile düzgün şekilde geliyor. kullanıcı fotolarında yakaladım.

1780830225756.webp
1780830339612.webp

1780830599366.webp

Son düzenleme:
En azından frisby kendini feda etmiş. Diğer parçalara bir şey olmamış.

Olmamış değil mi?

Kasa fena değil ama şatıştaki görseller kafa karıştırıcı. Alttaki ilk görselde alttaki 3'lü ve yandaki 3'lü reverse takılmış ve doğru konumlandırılmışken aynı ilandaki diğer fotoğrafta 7 adet standart fan takılı ve alttaki 3'lü ve yandaki 3'lü ters takılmış. Çok büyük sıkıntı değil ikinci görseldeki gibi gelirse kasa fanların yönünü değiştirip montajlarsınız da özensiz yani adamlar.

Edit: Ama sanırım 6 reverse ile düzgün şekilde geliyor. kullanıcı fotolarında yakaladım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kanka psu aldım şimdi taktım sistem çalışıyor kasayı da sipariş veriyorum nasipse oraya aktaracağız mevcut parçaları. Fan sıkıntı olmaz değiştirebilirim yönlerini evde söküp takacak ekipmanım var.
Bir de mevcuttaki kasamın egzoz fanı da bozulmuş kasanın camı açık birkaç gün egzoz fanı olmadan kullansam sıkıntı olur mu?

Kanka psu aldım şimdi taktım sistem çalışıyor kasayı da sipariş veriyorum nasipse oraya aktaracağız mevcut parçaları. Fan sıkıntı olmaz değiştirebilirim yönlerini evde söküp takacak ekipmanım var.
Bir de mevcuttaki kasamın egzoz fanı da bozulmuş kasanın camı açık birkaç gün egzoz fanı olmadan kullansam sıkıntı olur mu?
Sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,534
Üyeler
197,491
Son üye
brn4
Geri