Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Adamlar bot yazmış düşer düşmez eğer uygunsa botlar satın alıyor facede sahibindende satıyorlar. İyi ürün buraya düşene kadar çoktan satılmış olur zaten.

Amazon bu ürünlerin iadesinde, KUTU için çok hassas davranıyor mu arkadaşlar? (iade edeceğim cayma hakkım hala geçerli ama kargoda biri jiletli iken açmaya çalışmış bi ufak biraz yırtmış ekran kartının kartonunu)

Amazon bu ürünlerin iadesinde, KUTU için çok hassas davranıyor mu arkadaşlar? (iade edeceğim cayma hakkım hala geçerli ama kargoda biri jiletli iken açmaya çalışmış bi ufak biraz yırtmış ekran kartının kartonunu)
Hahaha. Ürünü kargoya verdim. daha kargo şubeden çıkmadan paramı iade ettiler. Hassas davranıp davranmadıklarına sen karar ver :)

maalesef davranmıyor iade alırlar ama yakında çok sert politikalara geçeceklerini düşünüyorum çünkü aşırı suistimal var.

maalesef davranmıyor iade alırlar ama yakında çok sert politikalara geçeceklerini düşünüyorum çünkü aşırı suistimal var.
Kendi içlerinde de problem var 2 ay önce aldığım ekran koruyucusu iade oluşturmadığım halde iadeye düşürüp para iadesi yaptılar satıcısını bulup bir şekilde iade ettim gelen parayı. Amazon bu halde nasıl ayakta duruyor çok ilginç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tab s11 ultra çok iyi fiyat

Valla ben amazonu kendi haline bıraktım. Sabah saat 9-10 da aldığım ürün aynı gün akşamı geliyorken, çaydanlık alıyorum 25 günde geliyor. Kulaklık alıyorum bir ay gelmiyor, hiç arayıp sormadan parasını iade ediyorlar, üç gün sonra kargosu geliyor. Piksel hatalı veya kullanılmış diye depodan tv, monitör, telefon alıyorsun sıfır kapalı kutu geliyor, mükemmel yazan savaştan çıkmış gibi geliyor vs vs. Bütçe-zaman derdiniz yoksa salın gitsin. Zararda bırakmıyorlar..

Ekran görüntüsü 2026-06-07 092053.webp

Geri