VEGALATORS
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
hocam switchlerin yumuşaklığı ve sesleri değişik kırmızk bir tık daha sert ve tok sesli mavi daha yumuşak kalıyor ve ince seslimavi switch kırmızı switch farkı nedir
hocam switchlerin yumuşaklığı ve sesleri değişik kırmızk bir tık daha sert ve tok sesli mavi daha yumuşak kalıyor ve ince seslimavi switch kırmızı switch farkı nedir
Drinkey en giriş seviye markalardan. Farklı model bir klavye aldığımda onun üstünde gelmişti. Geldiği gibi yarısı yay sesliydi zaten, çift tıklama yoktu ama o da kısa süre içinde olacaktı muhtemelen. O yüzden bu paralara membran tercih ederim ben açıkçası. Çift tıklama yapmayacak bile olsa o yay sesini hiç çekemem.2. Soru : Switchlerde bir sorun var mı kolay bozuluyor mu yada çift tıklama gördünüz mü
baktımda 3 kişi almış sen , ben , bir kişi daha sonra stok kapatmışlarBu fiyata iyi geldi bana. Ama o kuponları herkese vermiyor![]()
Hangi modeli hocamKonudan bağımsız reddragon Alınır mı?
K617Hangi modeli hocam
Hocam marka olarak güzel bir marka ama bu modelini bilmiyorum yanlışım yoksa 2000 civarına kablosuz klavyeler bulunabiliyordu
geldi ben beğendim f tuşlarını 123 tuşlarına koymuşlar fn tuşuna basmasınız gerek , evet yay sesi var ama sorun değil sadece enter tuşu yamuk ben beğendimbakalım gelicek hepsiburada yorumlara baktım 20 kişi almış beğenmiş biz inşallah açılmış ürün göndermezler
Alıntıyı görüntüle