🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası

Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e geliyor masa ihtiyacı olan arkadaşlar düşünsün benimde var ancak 80cm derinlik bana çok fazla.

DÜZENLEME: 7. Ayın 12 sine kadar indirim devam ediyor.

gene ikieadan 4 adet ayak alıp (1200tl) 3200tl cillop gibi masa diziyorsunuz, bana çok güzel denk geldi aynı paraya ceremical cm02 satılıyor.

Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e geliyor masa ihtiyacı olan arkadaşlar düşünsün benimde var ancak 80cm derinlik bana çok fazla.

DÜZENLEME: 7. Ayın 12 sine kadar indirim devam ediyor.

gene ikieadan 4 adet ayak alıp (1200tl) 3200tl cillop gibi masa diziyorsunuz, bana çok güzel denk geldi aynı paraya ceremical cm02 satılıyor.

ALEX çalışma masası, beyaz, 200x60 cm, ona olmaz galiba beyaz dışında açık bir renk daha arıyordum hala bulamadım

Linkte ki masa Trendyolda 2bin tl falan oluyor hep. Şuan bile farklı renkleri 2k. İkea da sunta bu da sunta boşuna fazladan 1 kuruş vermeye gerek yok.

Suntanın ne olduğunu bilmeyenler İkeayı duyduğu için dümdüz tahtayı övmüşler🤣
Hocam nedir peki ben hiçbirini övmedim sadece aynı paraya 160x80 ölçüde masa başka hiçbir yerde yok o yüzden diyorum, sunta nedir peki neden alınmaz?

Hocam bunuda alabilirim eğer 70cm veya 80cm derinlik konusunda karar verebilirsem. Sallantı yok diyorlar buna alttaki tahtadan dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence gene olur gibi sonradan delsek ne farkı olur ki

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne alalım 5k versek tahtalar hakkında bilgim 0 farkları ne onu bile bilmiyorum
iyi bir masa yokki valla
https://ty.gl/wfgekd1aciaxs 2 dakika bakıp bunu buldum mesela. Daha iyisi daha ucuza da bulunabilir. Özellik kısmından mdf veya masif olmasına dikkat edin yeter. Suntalem esner, eline aldığında hafiftir, mdf ve masif ağır ve asla esnemez. Suntaleme vida atayım desen vida bile zor tutar çünkü içi tahta değil de talaş gibidir un gibi ufalanır

https://ty.gl/wfgekd1aciaxs 2 dakika bakıp bunu buldum mesela. Daha iyisi daha ucuza da bulunabilir. Özellik kısmından mdf veya masif olmasına dikkat edin yeter. Suntalem esner, eline aldığında hafiftir, mdf ve masif ağır ve asla esnemez. Suntaleme vida atayım desen vida bile zor tutar çünkü içi tahta değil de talaş gibidir un gibi ufalanır
Hocam
Bu ürün nedir acaba malzemesi

Suntalem esner, eline aldığında hafiftir, mdf ve masif ağır ve asla esnemez.
Hocam 5 seneyi aşkın ceremical ms01 kullanıyorum suntalem oda, kaç kere su döküldü kaç kere vurduk ettik yeri geldi çift kasa koydum üstüne yeri geldi 3 monitör koydum üstünden yük eksik olmadı banamısın demedi daha

Hocam
Bu ürün nedir acaba malzemesi
Suntalem yazıyor açıklamada. Ben mesela şunu kullanıyorum https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/ alınabilecek en iyi suntalem masalardan biri, alttaki demir profillerden dolayı o esneme olmuyor fakat tekrar söylüyorum, şuanki aklım olsa kesinlikle ekstra 3-4 bini verip mdf veya masif alırdım. Masiftete ağacın kesildiği mevsime bağlı doğal ağaç olduğu için kurt olabiliyor içinde, o da biraz riskli. En risksizi mdf

Hocam nedir peki ben hiçbirini övmedim sadece aynı paraya 160x80 ölçüde masa başka hiçbir yerde yok o yüzden diyorum, sunta nedir peki neden alınmaz?
Sunta alınır alınmaz değil sadece bu kategori de en ucuz alt kalite malzemedir.
2k tahtası + ayakları koydun mu 3200-3300₺ ye çıkıyor o parayı suntaya vermek gereksiz. Aynı boyutlarda 2bin civarına trendyolda hepsiburada da vs masalar var.O masaların ayakları demir profilleri birbirine bağlantılı bütünlüğü daha iyi.

Bide sonradan takılacak ayaklıklar birbirinden bağlantısız oluyor baglantilı olanlar baya pahalı. Bağlantılı olmayanlarda sallanıyor.

Benimde masalarımın yarısı suntadır cunku en uygunlari F/P bunlar. Ayakları önemli.

Aynı boyutlarda 2bin civarına trendyolda hepsiburada da vs
160x80 bir masa 2 bin lira civarına imkansız bulmanız link atarsanız şimdi sipariş geçeyim beyazından
160x60 olanlardan diyorsanız ms01 5 yıldır kullanıyorum rezillikten başka bir şey değil sallantısı çok.

o konuda haklısınız benim kullandığımda sunta masa olması lazım ama ben memnunum baya MDF daha ağır vs eyv ama sallanma muhabbeti de çok önemli benim masa çok sallanmıyor şimdi mdf alsam sallansa kafayı yerim özel kesim vs ayağına iade de almazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,841
Üyeler
197,066
Son üye
LJVRT41
Geri