Yardım Servise Gitmeden Düzelme Şansı Varmı ?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
Merhabalar, bir eşşeklik yaptım ve kasanın type c sinden hoperlör olarak kullanmak için bir alet taktım ve sonra bu oldu. Anakartaki bios flash düğmesi ve jbat 1 denedim ama olmadı pili sökmeyi denedim beceremedim kart üstünde bir yanık yada portlarda bir yanık yok kartta nios ışığı yanıyo sadece daha sonra kapanıyor. İyi çalışmalar dilerim

Ekler

• 1000144606.webp
    1000144606.webp
    50.4 KB · Hit: 68
  • 1000144603.webp
    1000144603.webp
    251 KB · Hit: 67
Merhabalar, bir eşşeklik yaptım ve kasanın type c sinden hoperlör olarak kullanmak için bir alet taktım ve sonra bu oldu. Anakartaki bios flash düğmesi ve jbat 1 denedim ama olmadı pili sökmeyi denedim beceremedim kart üstünde bir yanık yada portlarda bir yanık yok kartta nios ışığı yanıyo sadece daha sonra kapanıyor. İyi çalışmalar dilerim
bios pill sökün sökmesi ve takması basit

Bi türlü yerinden çıkmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak nasıl yapılıyor mandalı ittiriyorum ama pil gelmiyor
ben kürdan yardımıyla çıkarmıştım ama yapamıyorsan elleme kaş yaparken göz çıkmasın

dram ışığı yanıyor diye bios gelmiyor diye ben söküp takmıştım düzelmişti böylelikle default hale geliyor bios

gönder servise uğraşma hiç , bir şey yaparsın tüketici hatası der geçerler

işaretlediğim pini bastırman gerekiyor pili söökmek için en az 1 dk çıkık kalsın ama

1780834559053.webp

Kasadaki USB portlarını anakarta bağlayan kabloları söküp dene, büyük ihtimal anakartta bir şey yok ama kasadaki USB port larının bulunduğu kart yandı.

Sistemi yeni aldıysan o pilin pimini ittireceğin yerde arada plastik oluyor onu çıkarman lazım.
Resmini atarsan daha iyi yorumyapalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,796
Üyeler
197,045
Son üye
Twelvejan
Geri