Yardım Monitör Kontrast Değeri Kaç Olmalı?

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Monitörüm: ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING

Monitör tuşları üzerinden şuanda kontrast değerim %95 parlaklık değerim ise %100'e ayarlı. Parlaklığı değiştirmek istemiyorum kontrast değerim iyi mi kaç olmalı? Zamanında gözüme daha parlak geldiği için 80'den çıkarmıştım 95'e. En gerçekçi, en doğal, en canlı renkleri ve kaliteli görüntüyü istiyorum.

Monitörüm: ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING

Monitör tuşları üzerinden şuanda kontrast değerim %95 parlaklık değerim ise %100'e ayarlı. Parlaklığı değiştirmek istemiyorum kontrast değerim iyi mi kaç olmalı? Zamanında gözüme daha parlak geldiği için 80'den çıkarmıştım 95'e. En gerçekçi, en doğal, en canlı renkleri ve kaliteli görüntüyü istiyorum.
tuf 9070 xtyle ips monitör kullanmanda hata, ayarlarla aman aman bir şey fark edemezsin ipste

kontrast istiyorsan iyi miniled va veya oled
iyi miniled valar oled fiyatına zaten
Ben bir şey istemiyorum ideal değeri istiyorum monitörüm özelinde gerçekçilik, doğallık, net ve kaliteli görüntü açısından verirsen parasını oled alabilirim konu dışı cevaplar verme

Ben bir şey istemiyorum ideal değeri istiyorum monitörüm özelinde gerçekçilik, doğallık, net ve kaliteli görüntü açısından verirsen parasını oled alabilirim konu dışı cevaplar verme
kontrast yükseltmeyi icat edersen bize de haber verir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,387
Üyeler
197,445
Son üye
omerasimesim1
Geri