Rdr1 mi Rdr2 mi Oynamalıyım Önce

Reaksiyon skoru
130
Arkadaşlar bu yaz inşallah rdr2 ye başlıcamda birkaç sahne gördüm de rdr1 de baya güzel bi oyun
Önce hangisinden başlamalı acaba rdr2 yi önce oynayıp sonra rdr1 oynasam rdr1 den spoiler yemiş olurmuyum akış bozulurmu yada

Yav adamlar boşuna 1,2 diye yapmamış
Önce 2 sonra 1.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu yaz inşallah rdr2 ye başlıcamda birkaç sahne gördüm de rdr1 de baya güzel bi oyun
Önce hangisinden başlamalı acaba rdr2 yi önce oynayıp sonra rdr1 oynasam rdr1 den spoiler yemiş olurmuyum akış bozulurmu yada
Hayır sıralama 2 1 şeklinde zaten 1 oynarsan 2 hakkında ne olup bittiğini anlarsın direkt zaten oynamadan yorum yapmış yukarıda ki arkadaş.

Önce 2 yi oyna sonra 1. İlk oyun ikinci oyundan sonrasını anlatıyor.

ilk 2 sonra 1

rdr2yi oynadıktan sonra ara vermeden rdr1 oyna. direk anlayacaksın neden olduğunu

2'den sonra 1'i oynaman rahatsız etmez herhalde, beni etmemişti en azından. Farklı ve eski bir oyun gözüyle bakarak oyna. Yok işte grafikler berbat oldu falan diye sızlancaksan önce 1'i oyna.

Yav adamlar boşuna 1,2 diye yapmamış
Hocam Batman arkham Assisan cread serisinde hikayeyi tam olarak anlamak için belli bi sırada oynanması gerekebiliyor çıkış yılına göre oynanınca bazen insanın aklında bazı sorular kalabiliyor tabi bu oyuna görede değşitiği için rdr için sordum

Önce 2 sonra 1.

Hayır sıralama 2 1 şeklinde zaten 1 oynarsan 2 hakkında ne olup bittiğini anlarsın direkt zaten oynamadan yorum yapmış yukarıda ki arkadaş.
Assisan cread ve Batman arkham seriside bu şekilde kör bi sıralamada gidiyor hikayeyi düzügn anlamak istenirse.
Arkadaş evet gerçekden de bilmeden yorum yapmış ben gene bi sorayım dedim hangisinden başlayayım diye

2'den sonra 1'i oynaman rahatsız etmez herhalde, beni etmemişti en azından. Farklı ve eski bir oyun gözüyle bakarak oyna. Yok işte grafikler berbat oldu falan diye sızlancaksan önce 1'i oyna.
Valla hocam dying light2 den sonra 1 e başladığımda mekanikler farklı gelmişti onu oynamakda zorlandım biraz onun dışında görüntü vs beni bozmaz mekaniklerde çok aşırı bi farklılık yoksa okeyim ben

Valla hocam dying light2 den sonra 1 e başladığımda mekanikler farklı gelmişti onu oynamakda zorlandım biraz onun dışında görüntü vs beni bozmaz mekaniklerde çok aşırı bi farklılık yoksa okeyim ben
Dostum arasında 18 yıl var 2 oyunun. Mekaniklere takılacağını düşünüyorsan bence oynama hiçbir şey sen. :D

1. oyun 2. oyunun devamı. Önce 2’yi oynarsan güzel olur tam tersi bir durum var. Ama önce 1’i de oynayabilirsin çünkü Rdr 2’nin muazzamlığından sonra başka oyun oynayasım gelmiyordu bi kaç ay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,213
Üyeler
197,639
Son üye
Nullg009
Geri