Gene Takovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,359
Yine İyiymiş .
Tanimiyorum kankam kendisiyle bir baglantim yok ama yahudi sirketine calisiyor kendisi ve rockefeller qilesinin bir üyesi oldugunu biliyorumyes king değilmi bu **
adam yıldız kralTanimiyorum kankam kendisiyle bir baglantim yok ama yahudi sirketine calisiyor kendisi ve rockefeller qilesinin bir üyesi oldugunu biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Yamaha MT-09 bu adam ne is yapar nerde yasiyor nasıl para kazanıyor yönelimi ne?? hakkinda bilgi sahibi gibisin bizide bilgilendirirmisin
Kendisi Bir Mason Ve SatanistirTanimiyorum kankam kendisiyle bir baglantim yok ama yahudi sirketine calisiyor kendisi ve rockefeller qilesinin bir üyesi oldugunu biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Yamaha MT-09 bu adam ne is yapar nerde yasiyor nasıl para kazanıyor yönelimi ne?? hakkinda bilgi sahibi gibisin bizide bilgilendirirmisin
konuyu acarmısınız hocamadam yıldız kral
p yıldızı hocamkonuyu acarmısınız hocam
ne turde hocam peki katagori olarakp yıldızı hocam
69 Desen Var Misyoner Desen Var Sen Ne İstersinne turde hocam peki katagori olarak
insanlar neden bu kadar korkunç =?69 Desen Var Misyoner Desen Var Sen Ne İstersin![]()
adam 5 tane yapıp vazgeçmiş ben 100 tane yazdım hala foto yok
bana farklı platformdan ilettiğin dehşetül vahşet sohbet ve ekleri yarın ilk iş olarak adana doğancılar derneğine ileteceğiminsanlar neden bu kadar korkunç =?