Öneri 5070 Ti Vs 9070xt Haziran 2026 - Hangisi Alınır?

9070xt sap. pulse modelini aldık 33.499 a coilwine çıktı. ah lan.

çok mu çıktı
aşırı rahatsız edici değil. daha önce de coilwinelı 6750xt denk gelmişti. onda daha beterdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Not: Kasa kapalıyken hafif vızıltı geliyor BF6 girdiğimde. Sonrasında fark etmem zor. Çok hafif fps değişimleri oldukça geliyor. Motor bağırır gibi olmuyor yani.

Son düzenleme:
Asrock rt9070xt challenger kullanıyorum 3 aydır memnunum stokta 62 derece gpu sıcaklığı 90 derecelerde vram sıcaklığı var. Undervolt yaptım güç tüketimi 250 woltlara düştü gpu sıcaklığı 47 52 derecelere düştü vram sıcaklığı 78 derecelerde. Pulse ile challenger arasında kalmıştım challenger seçtim görünüş olarak hoşuma gittiği için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asrock rt9070xt challenger kullanıyorum 3 aydır memnunum stokta 62 derece gpu sıcaklığı 90 derecelerde vram sıcaklığı var. Undervolt yaptım güç tüketimi 250 woltlara düştü gpu sıcaklığı 47 52 derecelere düştü vram sıcaklığı 78 derecelerde. Pulse ile challenger arasında kalmıştım challenger seçtim görünüş olarak hoşuma gittiği için
Yük altında değerler squat - ready or not tarzı oyunlar oynadım

Son düzenleme:
Coil whine şansa mı geliyor?
İnşallah benimkinde çıkmaz 2.el aldım

Coilwinedan dolayı sizce iade değişim mi istemeliyim? Zaten 2x display portu varmis bende 3 monitor var. Asrock modelinde 3x dp var. O daha uygun bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,074
Üyeler
197,127
Son üye
baskan07
Geri