360 Hz mi Yoksa 280hz mi

PolatAlemdarr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
661
2k oled de hangisi daha mantıklı aralarında 5k fark var

Rekabetçi FPS oyunu oynamıyorsan 240 Hz bile yeter aslında.
Şöyle örnek vereyim, 360 Hz aldın. Mesela RDR 2 oynuyorsun. Ultra ayarla 150 FPS alıyorsun, freesync veya gync açık, Yırtılma olmuyor ama OLED lerde karanlık sahnelerde Flicker(Titreme) fena hissediyorsun

2k oled zaten 25 k falandır, 5 daha ekle 30 etse o zaman derim ki 8 daha koy 4k al..
yok 360 hz olanlar 35k :kekw:
1k koyar 4k alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

120 hz farkına kıyasla 4k alırsan hem yeni 1 yeni nesil panelin olacak hem 4k kalitesi olacak ama 240 hz olacak bence en mantıklısı o

yok 360 hz olanlar 35k :kekw:
1k koyar 4k alır

120 hz farkına kıyasla 4k alırsan hem yeni 1 yeni nesil panelin olacak hem 4k kalitesi olacak ama 240 hz olacak bence en mantıklısı o
Genellikle rekabetçi oynuyorum alınır mı?

Rekabetçi FPS oyunu oynamıyorsan 240 Hz bile yeter aslında.
Şöyle örnek vereyim, 360 Hz aldın. Mesela RDR 2 oynuyorsun. Ultra ayarla 150 FPS alıyorsun, freesync veya gync açık, Yırtılma olmuyor ama OLED lerde karanlık sahnelerde Flicker(Titreme) fena hissediyorsun
CS fortnite sadece

Bir sorunu yaşamadan sorunsuz zannediyorsun genelde. Bugüne kadar 1 kere TN kullandım hep Ips kullandim. Oled alırken tandemlerde gray banding olayını cok okumustum. Qd oledlerde ise ekrana ışık vurunca mor rengine dönüyor olayını görmüştüm.
Ama dediğim gibi monitorun hz inden düşük yada yüksek fps aldığında o titremeyi gerçekten hissettiriyor. Bu da gülün dikeni. Yapacak bisey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,851
Üyeler
197,563
Son üye
AIali
Geri