8000 - 9500 TL Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selamlar max 9500 TL bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Forumda birçok konuya baktım ama açıkcası kafam biraz karıştı. Kendi seçtiğim oyuncu koltuklarını aşağıya koyuyorum hangisini önerirsiniz veya farklı bir öneriniz var mıdır?

Açıkcası Warrior ilgimi biraz çekti ayak desteği olduğu için fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selamlar max 9500 TL bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Forumda birçok konuya baktım ama açıkcası kafam biraz karıştı. Kendi seçtiğim oyuncu koltuklarını aşağıya koyuyorum hangisini önerirsiniz veya farklı bir öneriniz var mıdır?

Açıkcası Warrior ilgimi biraz çekti ayak desteği olduğu için fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Bende koltuk arayışındaydım. Hawk fab v4 ile xdrive 15’li plus arasında kalmıştım. Bugün Xdrive’a karar verdim amazondan sipariş verdim %7 sepet indirimiyle 9000’e geldi.

Ben de tam anka alacaktım. 9kdan bir anda 11e yükseldi. 15li plus ile anka arasında çok fark var mıdır?

Ben de benzer fiyat bandında arıyordum ama bir sorum olacaktı. Ofis sandalyeleri ile oyuncu koltukları arasında ergonomik olarak bir fark var mı? Bel ağrısı olan birisi için hangisi seçilmeli

hawk fab v4 almayın ben aldım kırıldı kiloluda değilim 86 kiloyum beni taşımadı

Titanseat Beast modelini alacaktım bende öneriler ve kullananlardan yorumlara baktığımda en mantıklısı o geldi bir bakın isterseniz ama zam gelmiş geçen ay 8k fiyattan satılıyordu.

Hocam bu fiyatlara en iyisi hangisi cevap bulursan aydınlat beni de
hocam daha çok Hawk, Xdrive 15'li ve Titanseat Beast öneriyorlar bu fiyatlara. ama hepsinde belli başlı sorun yaşayan insanlar var. Titanseat hakkında kötü yorum diğer modellere göre daha az gördüm ama tabii ki onda da sorun yaşayanlar var. Açıkcası bu üç marka arasında kaldım herhangi birisi alacağım gibi görünüyor. Xdrive 15'li ye daha yakınım şuan.

hocam daha çok Hawk, Xdrive 15'li ve Titanseat Beast öneriyorlar bu fiyatlara. ama hepsinde belli başlı sorun yaşayan insanlar var. Titanseat hakkında kötü yorum diğer modellere göre daha az gördüm ama tabii ki onda da sorun yaşayanlar var. Açıkcası bu üç marka arasında kaldım herhangi birisi alacağım gibi görünüyor. Xdrive 15'li ye daha yakınım şuan.
tamamdır. aldığınızda da yazarsanız güzel olur.

+ olarak Zio Venom Jet "Wtcn" koduyla 9900 TL'ye iniyormuş. Bütçemi biraz aşıyor ama koltuk hakkında fikri olanlar varsa söyleyebilirler.

Hawk veya xDrive modelleri varken warrior gibi markalara pek girme derim, malzeme kalitesi olarak seni uzerler. Uzun sureli kullanimda rahatlik istiyorsan kesinlikle kumaş olan modellerden şaşma.

Geri