8000 - 9500 TL Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selamlar max 9500 TL bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Forumda birçok konuya baktım ama açıkcası kafam biraz karıştı. Kendi seçtiğim oyuncu koltuklarını aşağıya koyuyorum hangisini önerirsiniz veya farklı bir öneriniz var mıdır?

Açıkcası Warrior ilgimi biraz çekti ayak desteği olduğu için fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selamlar max 9500 TL bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Forumda birçok konuya baktım ama açıkcası kafam biraz karıştı. Kendi seçtiğim oyuncu koltuklarını aşağıya koyuyorum hangisini önerirsiniz veya farklı bir öneriniz var mıdır?

Açıkcası Warrior ilgimi biraz çekti ayak desteği olduğu için fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Bende koltuk arayışındaydım. Hawk fab v4 ile xdrive 15’li plus arasında kalmıştım. Bugün Xdrive’a karar verdim amazondan sipariş verdim %7 sepet indirimiyle 9000’e geldi.

Ben de tam anka alacaktım. 9kdan bir anda 11e yükseldi. 15li plus ile anka arasında çok fark var mıdır?

Ben de benzer fiyat bandında arıyordum ama bir sorum olacaktı. Ofis sandalyeleri ile oyuncu koltukları arasında ergonomik olarak bir fark var mı? Bel ağrısı olan birisi için hangisi seçilmeli

hawk fab v4 almayın ben aldım kırıldı kiloluda değilim 86 kiloyum beni taşımadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,175
Üyeler
197,146
Son üye
Bimurhan
Geri