minimum yüzde kaç pil olması normal pek anlamıyorumSarjla gezersiniz
ben sifir aldim 100 ken ful kullanimda oyun oynarken telefonun anasini aglayirken 2-3 kez takiyodum su an 83 su an da takiyorum. Haftanin 6 gunu ise gidiyorum isim 8 saat. 4-12 gittigim gunler de yatarken takmiyorum. sabah 3-5 kaliyor, darja takiyorum 50-60 da takiyorum biraz telefona bakiyorum, 5-10 a dusuyor zaten iste de 5-6 givi sarja takiyorum 70-80 oldugunda cekiyorum darjdan eve gelip 2 ye kadar takiliyorum bugun 86 yaptim iste 7-8 gibi takmistim 12 bucukta isteydim su an saat 2.08 sarjim anlik 32 pil 100 de alsan 3200 batarya var bu telefonda. iPhone 7 kullanirken 100 sarjla kocaeliden istanbula gidip eve gelene kadar sarjimi dayandirmistim ama cok cimri kullanmistim. Yane adam gibi gitsin istiyosan hic bakmayacaksin telefona, hucresel yane mobil veride de kullanmak normalde 6 saatte sarji 100 den 0 a iniyorsa bunla 2-3 saate dusuyor. 8-10 saat kullanmak istiyorum dersen pro max disi bulasmayacaksin. Kardesimde yd 15 pro var pili 83 tu alali 4-5 ay oldu, 80 e dusmus o da deli givi sarja takiyor. prolarda da batarya yok max alcan babacum, sarj disi ben cok memnunum alali telefonu tam 1 yil 9 ay olmus gayet iyi, iyikide almisim.minimum yüzde kaç pil olması normal pek anlamıyorum
bütçem 25k en fazla iphone almak istiyorum gün içinde sosyal medya harici telefona bakmıyorum evdeyken 1-2 saat anca bakıyorum dışarıda çok fazlada bakmam konuşmak reels kaydırmak için kullanırım genellikle ne yapmamı önerirsin reisben sifir aldim 100 ken ful kullanimda oyun oynarken telefonun anasini aglayirken 2-3 kez takiyodum su an 83 su an da takiyorum. Haftanin 6 gunu ise gidiyorum isim 8 saat. 4-12 gittigim gunler de yatarken takmiyorum. sabah 3-5 kaliyor, darja takiyorum 50-60 da takiyorum biraz telefona bakiyorum, 5-10 a dusuyor zaten iste de 5-6 givi sarja takiyorum 70-80 oldugunda cekiyorum darjdan eve gelip 2 ye kadar takiliyorum bugun 86 yaptim iste 7-8 gibi takmistim 12 bucukta isteydim su an saat 2.08 sarjim anlik 32 pil 100 de alsan 3200 batarya var bu telefonda. iPhone 7 kullanirken 100 sarjla kocaeliden istanbula gidip eve gelene kadar sarjimi dayandirmistim ama cok cimri kullanmistim. Yane adam gibi gitsin istiyosan hic bakmayacaksin telefona, hucresel yane mobil veride de kullanmak normalde 6 saatte sarji 100 den 0 a iniyorsa bunla 2-3 saate dusuyor. 8-10 saat kullanmak istiyorum dersen pro max disi bulasmayacaksin. Kardesimde yd 15 pro var pili 83 tu alali 4-5 ay oldu, 80 e dusmus o da deli givi sarja takiyor. prolarda da batarya yok max alcan babacum, sarj disi ben cok memnunum alali telefonu tam 1 yil 9 ay olmus gayet iyi, iyikide almisim.
ben 1.5 a gayet kaliteli 5000 mah megsafe power benk aldim, uzun zaman eve gelemeyecegim zaman isimi cok rahat goruyor.bütçem 25k en fazla iphone almak istiyorum gün içinde sosyal medya harici telefona bakmıyorum evdeyken 1-2 saat anca bakıyorum dışarıda çok fazlada bakmam konuşmak reels kaydırmak için kullanırım genellikle ne yapmamı önerirsin reis
fiyat isini birakcan ya 27.5 tu 128 12 tr sonra 30 a yukseldi arkadasim kutulu faturali 128 gb 12 yi 15 e aldi 30 dan 15 e dusun, iphone eskisi gibi altin gibi degerli degil, iphoje 11 cikis fiyati 9000 mis sukse yaptigi zaman 13 ten falan satabilirdin ama su an telefoncu 6-7 kendin koysan 9-10 dan satan 11 de kronik haporloru tikaniyo sakin alma 12 de keza ayni sekil bataryasi da kucuk 13 un haporlor tikanma sorunu yok yapisi geregiyurt dışı alırım almasına rizede yaşıyorum zaten batum direkt yanımda gider alırım ama sonradan satması sıkıntı 1-2 sene kullanır satarım gibime geliyor r
android istiyorsan androidden devam Minin de T , T pro modelleri amiral gemisi harici fos, samsungu da onermiyorum aksesuarlara 2-3k dokme sacma sapan,13t pro babamda var çok iyi cihaz bendeydi kendisine verdim 2 ay kullanıp ben şimdi napayım telefon acil çünkü telefonsuz olmuyor 1 haftadır bozuk elim kolum bağlı kaldım insanlara ulaşamıyorum
13ün altına düşmek istemiyorum zaten androidden iphoneye ilk geçicem güzel olsun barifiyat isini birakcan ya 27.5 tu 128 12 tr sonra 30 a yukseldi arkadasim kutulu faturali 128 gb 12 yi 15 e aldi 30 dan 15 e dusun, iphone eskisi gibi altin gibi degerli degil, iphoje 11 cikis fiyati 9000 mis sukse yaptigi zaman 13 ten falan satabilirdin ama su an telefoncu 6-7 kendin koysan 9-10 dan satan 11 de kronik haporloru tikaniyo sakin alma 12 de keza ayni sekil bataryasi da kucuk 13 un haporlor tikanma sorunu yok yapisi geregi
içi açılmamış 2.el bulmaya çalışıyorum orjinal bataryası değişmiş almak istemiyorumfiyat isini birakcan ya 27.5 tu 128 12 tr sonra 30 a yukseldi arkadasim kutulu faturali 128 gb 12 yi 15 e aldi 30 dan 15 e dusun, iphone eskisi gibi altin gibi degerli degil, iphoje 11 cikis fiyati 9000 mis sukse yaptigi zaman 13 ten falan satabilirdin ama su an telefoncu 6-7 kendin koysan 9-10 dan satan 11 de kronik haporloru tikaniyo sakin alma 12 de keza ayni sekil bataryasi da kucuk 13 un haporlor tikanma sorunu yok yapisi geregi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
android istiyorsan androidden devam Minin de T , T pro modelleri amiral gemisi harici fos, samsungu da onermiyorum aksesuarlara 2-3k dokme sacma sapan,
iphone istiyoesan da 13 tek caren sen naparsin deseydin 13 bakardim ama 25 cok gibibiraz daha dusursen tadindan yenmez de 85 pil benim sifir aldigim cihazdan da iyi dusun![]()