25.000tl'ye %85 Pil Iphone 13 Alınır mı

Miracyucl

80+
Reaksiyon skoru
6
Iphone 13 ikinci el alacağım bir tane ilan buldum 21.08.2026 ya kadar garantisi devam ediyormuş yani nerdeyse 2 yıllık cihaz pil ömrü %85 te alınır mı yoksa başka ilan mı bulayım iphone şartı var

minimum yüzde kaç pil olması normal pek anlamıyorum
ben sifir aldim 100 ken ful kullanimda oyun oynarken telefonun anasini aglayirken 2-3 kez takiyodum su an 83 su an da takiyorum. Haftanin 6 gunu ise gidiyorum isim 8 saat. 4-12 gittigim gunler de yatarken takmiyorum. sabah 3-5 kaliyor, darja takiyorum 50-60 da takiyorum biraz telefona bakiyorum, 5-10 a dusuyor zaten iste de 5-6 givi sarja takiyorum 70-80 oldugunda cekiyorum darjdan eve gelip 2 ye kadar takiliyorum bugun 86 yaptim iste 7-8 gibi takmistim 12 bucukta isteydim su an saat 2.08 sarjim anlik 32 pil 100 de alsan 3200 batarya var bu telefonda. iPhone 7 kullanirken 100 sarjla kocaeliden istanbula gidip eve gelene kadar sarjimi dayandirmistim ama cok cimri kullanmistim. Yane adam gibi gitsin istiyosan hic bakmayacaksin telefona, hucresel yane mobil veride de kullanmak normalde 6 saatte sarji 100 den 0 a iniyorsa bunla 2-3 saate dusuyor. 8-10 saat kullanmak istiyorum dersen pro max disi bulasmayacaksin. Kardesimde yd 15 pro var pili 83 tu alali 4-5 ay oldu, 80 e dusmus o da deli givi sarja takiyor. prolarda da batarya yok max alcan babacum, sarj disi ben cok memnunum alali telefonu tam 1 yil 9 ay olmus gayet iyi, iyikide almisim.

ben sifir aldim 100 ken ful kullanimda oyun oynarken telefonun anasini aglayirken 2-3 kez takiyodum su an 83 su an da takiyorum. Haftanin 6 gunu ise gidiyorum isim 8 saat. 4-12 gittigim gunler de yatarken takmiyorum. sabah 3-5 kaliyor, darja takiyorum 50-60 da takiyorum biraz telefona bakiyorum, 5-10 a dusuyor zaten iste de 5-6 givi sarja takiyorum 70-80 oldugunda cekiyorum darjdan eve gelip 2 ye kadar takiliyorum bugun 86 yaptim iste 7-8 gibi takmistim 12 bucukta isteydim su an saat 2.08 sarjim anlik 32 pil 100 de alsan 3200 batarya var bu telefonda. iPhone 7 kullanirken 100 sarjla kocaeliden istanbula gidip eve gelene kadar sarjimi dayandirmistim ama cok cimri kullanmistim. Yane adam gibi gitsin istiyosan hic bakmayacaksin telefona, hucresel yane mobil veride de kullanmak normalde 6 saatte sarji 100 den 0 a iniyorsa bunla 2-3 saate dusuyor. 8-10 saat kullanmak istiyorum dersen pro max disi bulasmayacaksin. Kardesimde yd 15 pro var pili 83 tu alali 4-5 ay oldu, 80 e dusmus o da deli givi sarja takiyor. prolarda da batarya yok max alcan babacum, sarj disi ben cok memnunum alali telefonu tam 1 yil 9 ay olmus gayet iyi, iyikide almisim.
bütçem 25k en fazla iphone almak istiyorum gün içinde sosyal medya harici telefona bakmıyorum evdeyken 1-2 saat anca bakıyorum dışarıda çok fazlada bakmam konuşmak reels kaydırmak için kullanırım genellikle ne yapmamı önerirsin reis

he bunlara ek ogrenecegin 2 seyide sana soyleyeyim eger almaya niyetin cok ciddiyse,

1- cok internet yiyor, androidden katbekat ne alak bilmiyorum ama gercek 40 dk spoti actim 1 gb yok olmus.

2- degeri asla artmayacak bu telefonun ben sifir aldim, 38.800 domaldim, 2. eli 27 falandi sen dusun bi fark yoktu, 30 a 14 pro alcaktim bi hanimdan pil 94 6 aylikti, il disindaymis 2-3 aya gelcem dedi bende almadim, bu tel ben aldiktan sonra 30 lardan sifir gerdiler 32 lerde cok sabit kaldi gecen yaz, 23 e hatasiz bulmustum bende satmak icin alcaktim havada kaptilar telefonu

alma durumunda ciddiyim önceki telefonum kötüydü dediğim gibi çok bakmıyorum zaten gün içi 5 saat en fazla oda en fazlası yani xiaomi note 10 vardı bozuldu

bütçem 25k en fazla iphone almak istiyorum gün içinde sosyal medya harici telefona bakmıyorum evdeyken 1-2 saat anca bakıyorum dışarıda çok fazlada bakmam konuşmak reels kaydırmak için kullanırım genellikle ne yapmamı önerirsin reis
ben 1.5 a gayet kaliteli 5000 mah megsafe power benk aldim, uzun zaman eve gelemeyecegim zaman isimi cok rahat goruyor.

Senin yerinde olsam yd telefona bulasirdim, iphone 11 istiyodum ben sifirlari 17 idi o zaman, 2. elleri 10 falandi, yd leri 5-6 ya satiliyordu, 8 ay kullanabiliyosun, biradere de aldim 5 ay ilk imeide kullandi, 2. hatta da 4 ay kullancak sarkmayla 5 ayda o olsa 10 ay kebap, git 3-5 e de iphone x al onu kullan dicemde tr si 5k telin zaten.

Ben baktigim zaman en cok istedigim cihaz 12 miniydi bide 15 e bulabiliyodum yine yd temizleri

sana onerim cikabiliyosan 32 falan yaparsan 256 512 falan 16 pro max cikamam dersen 20-25 e 14-15 pro

yd istemem dersen 13 ten baska secenegin yok androidlerin alayi zortingen annemin telefonu tekni diye bi marka beraber almistik 2022 de telefon calisiyor ama can cekisiyor 4 yasinda eyvallahta ben bu telefon benle 4 sene gecirse de ayni performansta olcak, kassa bile yadirgamiyacagim, 15 pronun kamerasiyla arasinda fark yik, ben gayet memnunum telefonumdan hem kucuk hem sesi cok iyi hem kamerasi gece on harici cok iyi ekrani hizi galan adam olana cok

yurt dışı alırım almasına rizede yaşıyorum zaten batum direkt yanımda gider alırım ama sonradan satması sıkıntı 1-2 sene kullanır satarım gibime geliyor r

androidde de bunu almasam alacagim tek cihaz mi13 t pro idi 144 hz oled 120w sarj aletiyle 10 dk da 0 dan 100 falan on numara maldi ama cok pahakiydi, androidsin sen iphone un 40 oldugu yerde 30 okursan almam 10-20 de alsam iphone da aklim kalcakti du an ziplamiyorum,hatta guzel temiz bi iphone x cok istiyorum alip kullancam boyle 13 u bile birakirim 2-3 ay takilayik diyorum 13 kalsin kosede

13t pro babamda var çok iyi cihaz bendeydi kendisine verdim 2 ay kullanıp ben şimdi napayım telefon acil çünkü telefonsuz olmuyor 1 haftadır bozuk elim kolum bağlı kaldım insanlara ulaşamıyorum

yurt dışı alırım almasına rizede yaşıyorum zaten batum direkt yanımda gider alırım ama sonradan satması sıkıntı 1-2 sene kullanır satarım gibime geliyor r
fiyat isini birakcan ya 27.5 tu 128 12 tr sonra 30 a yukseldi arkadasim kutulu faturali 128 gb 12 yi 15 e aldi 30 dan 15 e dusun, iphone eskisi gibi altin gibi degerli degil, iphoje 11 cikis fiyati 9000 mis sukse yaptigi zaman 13 ten falan satabilirdin ama su an telefoncu 6-7 kendin koysan 9-10 dan satan 11 de kronik haporloru tikaniyo sakin alma 12 de keza ayni sekil bataryasi da kucuk 13 un haporlor tikanma sorunu yok yapisi geregi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13t pro babamda var çok iyi cihaz bendeydi kendisine verdim 2 ay kullanıp ben şimdi napayım telefon acil çünkü telefonsuz olmuyor 1 haftadır bozuk elim kolum bağlı kaldım insanlara ulaşamıyorum
android istiyorsan androidden devam Minin de T , T pro modelleri amiral gemisi harici fos, samsungu da onermiyorum aksesuarlara 2-3k dokme sacma sapan,

iphone istiyoesan da 13 tek caren sen naparsin deseydin 13 bakardim ama 25 cok gibibiraz daha dusursen tadindan yenmez de 85 pil benim sifir aldigim cihazdan da iyi dusun :)

fiyat isini birakcan ya 27.5 tu 128 12 tr sonra 30 a yukseldi arkadasim kutulu faturali 128 gb 12 yi 15 e aldi 30 dan 15 e dusun, iphone eskisi gibi altin gibi degerli degil, iphoje 11 cikis fiyati 9000 mis sukse yaptigi zaman 13 ten falan satabilirdin ama su an telefoncu 6-7 kendin koysan 9-10 dan satan 11 de kronik haporloru tikaniyo sakin alma 12 de keza ayni sekil bataryasi da kucuk 13 un haporlor tikanma sorunu yok yapisi geregi
13ün altına düşmek istemiyorum zaten androidden iphoneye ilk geçicem güzel olsun bari

android istiyorsan androidden devam Minin de T , T pro modelleri amiral gemisi harici fos, samsungu da onermiyorum aksesuarlara 2-3k dokme sacma sapan,

iphone istiyoesan da 13 tek caren sen naparsin deseydin 13 bakardim ama 25 cok gibibiraz daha dusursen tadindan yenmez de 85 pil benim sifir aldigim cihazdan da iyi dusun :)
içi açılmamış 2.el bulmaya çalışıyorum orjinal bataryası değişmiş almak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,256
Üyeler
197,166
Son üye
Mertens24253466
Geri