Carlo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,912
HONOR 400 için şarj aleti almak istiyorum. Şöyle bir marka gördüm uygun mudur?
Ben spigen kullanıyorum tavsiye ederim spigen 35w diye aratabilirsinOlur. Marka model herhangi bir tavsiye verebilir misin?
Ben spigen kullanıyorum tavsiye ederim spigen 35w diye aratabilirsin
Fiyatı artmış 400tl civarındaydı buBu nasıl? 45w.
![]()
Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Super Hızlı Şarj Type-C PE2015 White - ACH02589 - Fiyatı, Yorumları
45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Super Hızlı Şarj Type-C PE2015 White - ACH02589 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
almayın marka vs her şey çakma gibi telefona yapacağınız hata bunu kullanmakHONOR 400 için şarj aleti almak istiyorum. Şöyle bir marka gördüm uygun mudur?
hayır kablo orijinal yada kaliteli bir marka ise bir şey olmazKnk bence 67w destekliyo diye 67w adaptör kullanma pil sağlığını düşürür 30 35w kullanmanı tavsiye ederim
Mevzu yüksek w çekmesi kardeşim senin telefonunun şarj entegresi 67w cekiyo mesela ve pili daha hızlı dolduruyor bunu yüksek akım cekerek sagliyo senin pilininde hep yüksek akımla şarj oluyor ve pilin ömrünü azaltiyor tabii ki kaliteli şarj adaptörü ve kablo kullanılması sart ama telefon destekliyo diye 67w yada 120 w adaptör almak saçmaalmayın marka vs her şey çakma gibi telefona yapacağınız hata bunu kullanmak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayır kablo orijinal yada kaliteli bir marka ise bir şey olmaz
Bu dediğin çok daha saçma ister 67lik alsın ister 30luk şarjda iken kullanılmadığı sürece aradaki 67lik ve 30luk arasındaki yıpranma farkı %5ten daha az sırf cihaz 3 sene değil 3 yıl+2 ay dayansin diye hızlı şarjdan uzak durmamMevzu yüksek w çekmesi kardeşim senin telefonunun şarj entegresi 67w cekiyo mesela ve pili daha hızlı dolduruyor bunu yüksek akım cekerek sagliyo senin pilininde hep yüksek akımla şarj oluyor ve pilin ömrünü azaltiyor tabii ki kaliteli şarj adaptörü ve kablo kullanılması sart ama telefon destekliyo diye 67w yada 120 w adaptör almak saçma
Knkm Apple yada Samsung neden 120w yada 67w cihaz yapmiyo dusundunmu son telefonlari bile 45w destekliyo belli bı yipranma var pillerin hızlı şarjı da deşarjı da ömrünü azaltırBu dediğin çok daha saçma ister 67lik alsın ister 30luk şarjda iken kullanılmadığı sürece aradaki 67lik ve 30luk arasındaki yıpranma farkı %5ten daha az sırf cihaz 3 sene değil 3 yıl+2 ay dayansin diye hızlı şarjdan uzak durmam
Diğerlerinin dediğine bakma 1 buçuk saat dolmasıni beklemene gerek yok kaliteli 67 45 falan bulursan arada Amazon/hepsiburada da belkin ugreen juo spigen indirimli oluyor onları takip et bulursan direk kapHONOR 400 için şarj aleti almak istiyorum. Şöyle bir marka gördüm uygun mudur?
Tamamen kullanıma bağlı ben 200 döngüde %100 pili olan cihazda gördüm pil döngüsü 100 olmasına rağmen sağlığı 90-95 olan cihazda gördüm hem Apple da hem iPhone daKnkm Apple yada Samsung neden 120w yada 67w cihaz yapmiyo dusundunmu son telefonlari bile 45w destekliyo belli bı yipranma var pillerin hızlı şarjı da deşarjı da ömrünü azaltır
Adaptör daha az etken burada kullanım senaryona göreKnkm Apple yada Samsung neden 120w yada 67w cihaz yapmiyo dusundunmu son telefonlari bile 45w destekliyo belli bı yipranma var pillerin hızlı şarjı da deşarjı da ömrünü azaltır