Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,648
Müslüman bir bireyim fazla dindar değilim namazımı cumadan cumaya kılarım orucumu tutabildiğim zamanlar tutarım nerdeyse herkesin görüşüne de bana zararı olmadığı müddet saygı gösteririm.Bugün arkadaşla caminin yanında ki bir parka oturduk döner yiyoruz yanında da kola var.Avludan çıktı geldi bir tane öküz utanmıyor musunuz kola içmeye diye atarlı atarlı söylenmeye başladı çok kuruldum herife tuttum dilimi yemeğin yanında bedava geldi abi dedim bizim öküz alttan aldıkça alevlenmeye başladı bedava kurşun verseler sıkacak mısın lan dedi sustuk yine.Gitti bu sonra geri girdi avluya ağzımın tadı kaçtı yaktım bi sigara nerden gördüyse artık döndü geri hızlı hızlu üstüme yürüyor baban yaşında adamın karşısında sigara içmeye utanmıyon mu diyor bunu söyleyen adam 30 lu yaşlarında kafa attı attım sigarayı utanmıyom dedim burun buruna geldik bunla arkadaş da arkadan geldi boğazından ittirdi bunu geri bastı sonra cemaat aldı götürdü.İşin özü ben bu mahlukatların yüzünden kendi dinimden soğuyorum 2 saattir adamın maddi manevi bütün değerlerine sövdüm kendimden de utandım insanların ailevi manevi değerlerine küfür etmem edeni de sevmem ama bu millet adam olmaz arkadaşlar bunu bilin.Müslüman olarak üzülerek söylüyorum bu ülkeye en çok zarar veren şeylerden biri islam malasef.