Mujka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,773
amd ile de uyumluHocam bu mantıklı geldi ama intel uyumlu diyor
amd ile de uyumluHocam bu mantıklı geldi ama intel uyumlu diyor
bende var bundan 5700x ile kullanıyorum gayet memnunum oyunlarda 70 stres testinde 80 dereceyi gecmiyor çoğu zaman 60-65 derece (pubg bf6 cs) civarlarında hatta, ama amd uyumlusunun fiyatı biraz daha yükseldi bunun sanırım geçen arkadaşa bakıyorduk ordan hatırlıyorumÜstte arkadaş aynısını atmış yine tekrar edim içindeki macun gayet iyi soğutma performansıda gayette işlemciniz için yeterli vidalı olmasıda kolay takılmasını sağlıyor aynısı geçen arkadaşıma aldık boyutuda benim soğtucudan küçük çok masraf istemiyorsanız direkt bunu alabilirsiniz kısacası.![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB Black
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
öyle düşünmüstüm bendede aynısının soru cevaplarına baktım sadece intel olduğunu belirtiyorlaramd ile de uyumlu
Hocam bu mantıklı geldi ama intel uyumlu diyor
standart macun cok bir sey beklememek lazım ama ürün kalitesi şahaneHocam termal macunu iyi midir peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim kasa biraz küçük sığar mı acaba
Bunu alıyorum hocam. Herkese çok teşekkür ederim sağolun
rica ederim hayırlı olsun şimdiden sonradan sorunuz olursa sorabilirsiniz.Bunu alıyorum hocam. Herkese çok teşekkür ederim sağolun
gaming.gen'de daha ucuz kendi sitesinden alsan iyi olurBunu alıyorum hocam. Herkese çok teşekkür ederim sağolun
İntel hocam bugaming.gen'de daha ucuz kendi sitesinden alsan iyi olur
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB Black
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr