Unlost Eco Ekran Kartı Vida Deliği Kasaya Uymuyor

Reaksiyon skoru
2
Bugün aldığım hazır sistem geldi ekran kartını takmak istedim ama görseldeki gibi ekran kartının vida deliği kasadaki ile uyumlu değil biraz esnetince vida oturuyor ancak soket için bir problem yaratır mı bilmiyorum ekran kartı gigabayt rtx5060 kasa Rampage HYDRA v5
Ekran görüntüsü 2026-06-08 214759.webp

Bugün aldığım hazır sistem geldi ekran kartını takmak istedim ama görseldeki gibi ekran kartının vida deliği kasadaki ile uyumlu değil biraz esnetince vida oturuyor ancak soket için bir problem yaratır mı bilmiyorum ekran kartı gigabayt rtx5060 kasa Rampage HYDRA v5 Alıntıyı görüntüle
Esnetmen lazım olay o zaten. Abartmadan tabii ki.

Bugün aldığım hazır sistem geldi ekran kartını takmak istedim ama görseldeki gibi ekran kartının vida deliği kasadaki ile uyumlu değil biraz esnetince vida oturuyor ancak soket için bir problem yaratır mı bilmiyorum ekran kartı gigabayt rtx5060 kasa Rampage HYDRA v5 Alıntıyı görüntüle
esneme payı olacak illa ki zorlamadan esnetebilirsin

yani esnetirken kasayı biraz zorlamam gerekiyor tam olarak ne seviyede ittirirsem kasayı sorun olmaz anlayamadım şiddeti. bu görseldeki seviye çok fazla değil mi
kartın demirini hafifçe o deliğe göre hizalayarak zorlamadan ittirip oturtabilirsin

unlosttan sonrasını okumadım hocam allah kolaylık versin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri