Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Su Yeşili : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Su Yeşili : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
Üstad öncelikle eline sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş, bir sorum olacaktı bu liste amazon taksitli telefon eklerse kendi kendine güncellenecek mi yoksa manuel olarak eklemeniz mi gerekiyor kontrol edipHerkese iyi geceler.
Burayı hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın.
Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya çalışırken amazondaki taksitli telefonların listesini alabileceğim bir javascript > html çalışması yaptım. Kötü bir aksilik olmazsa hergün sabahları html dosyasını güncelleyeceğim.
Listeye buradan bakabilirsiniz.
Kalın sağlıcakla.
Ben de taksitli telefon arayışındaydım.Eline sağlık hocam harika olmuş.Herkese iyi geceler.
Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya çalışırken amazondaki taksitli telefonların listesini alabileceğim bir javascript > html çalışması yaptım. Kötü bir aksilik olmazsa hergün sabahları html dosyasını güncelleyeceğim.
Kalın sağlıcakla.
Teşekkür ederim. Herkes için faydalı olur umarım. İyi geceler.Ben de taksitli telefon arayışındaydım.Eline sağlık hocam harika olmuş.
128gb ama dikkat eta57 veya a37 nasıldır fiyatına göre 3 taksit imkanı da güzel
Evet doğdu a56 var 256 oda taksit yok128gb ama dikkat et
elinize sağlık. benim şuan ihtiyacım yok ancak listeyi düşükten yükseğe yapabilirseniz daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.Herkese iyi geceler.
Kalın sağlıcakla.
Teşekkür ederim. Öneriniz kıymetli. İleri ki zamanlarda bununla ilgili düzenleme yapacağım.elinize sağlık. benim şuan ihtiyacım yok ancak listeyi düşükten yükseğe yapabilirseniz daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.