Bilgisayar Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

OzanKayaa

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba sorunumu açıklıyorum ben bilgisayarı dün formatladim. Ve bugün ilk iş Valorant indirmek oldu indirdim girdim ama Secure Boot hatası verdi bende BIOS'a girdim halletmek için Secure Boot ayarlarına dokundum, sonra yeniden başlattım ama sonrasında ekran gitti monitöre görüntü gelmedi. Bende acaba monitöre bir şey mi oldu dedim kasayı falan kapatıp açtım olmadı. Ardından kasayı kapattım tekrar açmak istediğimde bu kez de kasa açılınca tüm ışıklar falan geliyor ama 1 Dk geçmeden kasa kapanıyor ve tekrar açılıyor. Böyle tekrarlanıyor ne yapmam lazım? RAM'leri çıkardım taktım olmadı. Ekran kartında aynı şekil ama yine olmadı. Ne yapmam lazım.

başka oyunda oluyor mu

Format'dan sonra önce güncellemeleri beklemeliydin. Muhtemelen oradan kaynaklı. Ama kesin bir şey söyleyemem.

Oyun ne alaka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazdım okumadınız galiba
Yok ben yanlış anlamışım oyunla bağlantılı diye düşündüm, bios pilini çıkarıp takmayı denedin mi

Şuan bir şekil çözdüm kapanıp açılma sorunu çözüldü ama ekran gelmiyor görüntü yok
Anakartta ışık bildirimi var mı herhangi bir kırmızı ışık yanıyor mu

Anakartim h310M pro ışığı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi şuan sadece ekran gelmiyor kasa çalışıyor
anakartın aydınlatmasından bahsetmiyor
her hangi bir sorun olduğunda çok küçük şekilde anakartın üzerinde beyaz kırmızı vs vs renklerde ışık yanar sorunu göstermek için
o yanan ışığın yanındada problemin hangi parçadan olduğunu yazar

Yav kardeş yanlış anlama da ağzından kerpetenle alıyoruz kelimeyi anakartın Tam modeli yazsan bakicaz kartın bildirim ışığı var mı çift bios var mı

Geri