❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İtopya da ki sistem 34 k olmuştu alacaktım Dedim belki Abdullah abinin yayınlayacakların da da o fiyat bandında birşeyler olur fakat baktık bütçeyi çok aşıyor, itopyada ki ni alalım dedik 42 k ya yükselmiş bu nasıl bir fiyat politikası hocam sistemsiz kaldık yine.

Fiyatlar çok çok makul değil bu tarz indirimler var zaten. Parçalar da nispeten kalitesiz seçilmiş.
hocam benim imza da ki parçalar gibi üst seviye kaliteli sistem ararsan her sisteme + olarak en az 15-20k fazla ödersin işin sonunda aynı ekran kartı aynı işlemciyi alırsın boş yorum olmuş

Tek tek toplayınca 70k civari oluyor paket halinde 66k yazılmış. Hala bos fiyatlar. 66k nın 15k sı sismis ram ve m2 ssd parası.
Ramleri 20k ya değilde 15k ya satıyorum demisler.

Ram ve ssd dışında daha kaliteli toplarsınız.

Butcesi cikmayan ya da borca girip alacaklar hala ramlerin dusmesini beklesin derim.

Bu fiyatlara yorum yapanlar geçen senenin fiyatlarında takılı kalmışlar herhalde, yapay zeka gibi komut vermek lazım bugüne gel diye

Bu fiyatlara yorum yapanlar geçen senenin fiyatlarında takılı kalmışlar herhalde, yapay zeka gibi komut vermek lazım bugüne dön diye
İste satıcıların aradığı lezziz musteri. Gel sana 30k dan ram satım bugunun fiyatı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,340
Üyeler
197,181
Son üye
EmektarTR35
Geri