Piksel Yanması mı Yoksa Ekran Kartı mı

Brax

80+
Reaksiyon skoru
0
monitörüm rampage'in 1080p 144hz bir monitörü 5-6 seneye yakındır kullanıyorum, yeni ekran kartı aldım nisan ayının sonunda sorunsuz şekilde kullanıodum sonra monitörümde önceki sekmenin izi olan şeyler gördüm bazen de görüntüde bozulmalar oluo hzi düşüo fps sabit olsada hdmi kablosunu tak cıkar yapıyorum düzeliyor sizce ekran kartından mı yoksa monitördenmidir
1231231.webp

Kablodan olabilir

Son düzenleme:
Fotograftaki sorun monitörden, hz düşmesi ise kablodan kaynaklı muhtemelen. ekran kartı kaynaklı değil ikisi de

Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi denedinizmi. Fotoğraftaki pixeller monitörden de, kaynaklanıyor olabilir. Deneme yanılma yaparak işlemleri yapmak lazım.

ekran kartı bios her şey tamamıyla güncel zaten yoktu başta bunlardan görüntüden hafif bi çirkinlikte oluştu önceden olmayan çirkinlik

monitörüm rampage'in 1080p 144hz bir monitörü 5-6 seneye yakındır kullanıyorum, yeni ekran kartı aldım nisan ayının sonunda sorunsuz şekilde kullanıodum sonra monitörümde önceki sekmenin izi olan şeyler gördüm bazen de görüntüde bozulmalar oluo hzi düşüo fps sabit olsada hdmi kablosunu tak cıkar yapıyorum düzeliyor sizce ekran kartından mı yoksa monitördenmidir Alıntıyı görüntüle
Kanka bu şekilde benim monitörüm de 5 sene oldu aynı seninki gibi ekranda gölgeler var bazı uygulamalar falan kalmış belli belirsiz Google açınca görünüyor ama oyunlarda falan belli olmuyor. Ama Hz olayı falan başka bir şeyle alakalı monitör olduğunu sanmıyorum.

o hz düşme olayı anlı oluo oluo zaten oyunda fps im mesela 140 fps falan alıyorum ama anlık olarak görüntü glitchelip 60fps hissettirio fps düşmemesine rağmen sonra kablo tak çıkar yaıpom düzelio

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,039
Üyeler
197,347
Son üye
carlotta
Geri