Motor Muayenesi Kırık Manet Sorunu

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,754
Motorun muayenesi bitti ve 2 hafta sonra muayene götüreceğim ama birkaç yerde ucu kırık manetlerin ağır kusur sayıldığını okudum ama bazı yerlerdede geçtiğini okudum. Benim iki manetiminde ucu kırık acaba bir sorun olurmu ?

Değiştir gitsin reis mabet değil mi kırık hem kötü duruyor hem elini keser kaç lira bir msnet sanki

Değiştir gitsin reis mabet değil mi kırık hem kötü duruyor hem elini keser kaç lira bir msnet sanki
Motor rks r250 hocam, hem parçası zor bulunuyor hemde manet değiştirmeye çokda param yok şuanlık açıkçası ve şuanki manetlerin benim açımdan bir sıkıntısı yok. Bir diğer problemde şuan üniversitedeyim muayene saati ve tarihi manetleri değiştirmem için hiç uygun değil, eğer kesin değiştireceksem muayene tarihini değiştirmem gerekiyor.

nerede muayeneye soktuğun kimin nasıl bir psikolojiyle ilgilendiği önemli detaylar arasında mesela antalyadaki motorsiklet muayene istasyonuna patlak lastik yanmayan ampül orjinal dışı boya ruhsata işli olmayan çanta ile git hiç bir şey demiyorlar :)

nerede muayeneye soktuğun kimin nasıl bir psikolojiyle ilgilendiği önemli detaylar arasında mesela antalyadaki motorsiklet muayene istasyonuna patlak lastik yanmayan ampül orjinal dışı boya ruhsata işli olmayan çanta ile git hiç bir şey demiyorlar :)
Açıkçası ilk defa muayene yapacağım o yüzden pek bir fikrim yok çalışanların tutumundan.

muayene yapana bağlı totosuyla bakan da var, orijinal parçaya bu orijinal değil diyen de var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada muayene giderken polis molis çevirir anında söyle muayeneye gidiyom diye plakanı taramasınlar cezayı yersin benim başıma geldi

muayene yapana bağlı totosuyla bakan da var, orijinal parçaya bu orijinal değil diyen de var
Hocam ustama sorayım ucuzsa değişeyim bari.

bu arada muayene giderken polis molis çevirir anında söyle muayeneye gidiyom diye plakanı taramasınlar cezayı yersin benim başıma geldi
Hocam zaten küçük şehirde yaşıyorum, çokda takacaklarını sanmıyorum.

Açıkçası ilk defa muayene yapacağım o yüzden pek bir fikrim yok çalışanların tutumundan.
kimsenin umrunda olmaz kardeşim emin ol gir tekte geçeceksin ben sanayiciyim

Manet ucu kırık olunca ağır kusur sayılıyor o yüzden geçmezsin. Muayeneye gitmeden önce mutlaka yenileriyle değiştir derim.

Manet ucu kırık olunca ağır kusur sayılıyor o yüzden geçmezsin. Muayeneye gitmeden önce mutlaka yenileriyle değiştir derim.
Bende birkaç yerde öyle okudum ama gerçekten muayene istasyonundan istasyona değişiyor sanırım.
kimsenin umrunda olmaz kardeşim emin ol gir tekte geçeceksin ben sanayiciyim
Umarım öyle olur hocam çünkü r250 ye manet bulamıyorum birtürlü.

Çok büyük bi kırık degilse genelde geçiyor, benimkinde de vardı geçtim.

Çok büyük bi kırık degilse genelde geçiyor, benimkinde de vardı geçtim.
Açıkçası biraz fazla kırılmış olabilir, elim tam olarak sığıyor ama yarım cm daha kısa olsa serçe parmağım dışarda kalır öyle diyeyim.

Hocam bunlar universel mi oluyor bir bilginiz varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,340
Üyeler
197,181
Son üye
EmektarTR35
Geri