❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
stok yenilenme falan olacak mı hocam bilginiz var mı almayı çok istiyordum kaçırdım iş yorgunluğundan çok pişman olacağım gibi.
olmaya başla hocam stoklar sınırlıydı ben parça parça toplamasaydım 9060xt sistemi affetmezdim bedavaydı valla

hocam forumda 5-10 mesajı olan insanlar "indirim yok" diyor da sen nasıl diyebiliyorsun anlamıyorum. 9060xt'li sistem bu piyasada direkt bedava.
Direk indirim yok normal diyen zaten stok çekmek için rakip manipüle ediyodur aksjkskskeke

@Abdullah Hacıgül abi Türkiye de ekonomik durum malûm keşke fiyatı uygun olan sistemlerin stoğunu daha fazla yaptıraydiniz (belkide öyle yaptınız bilmiyorum) çünkü herkes en düşük fiyatlı sistemlere talip oluyor

9060 xt sisteme bir göz oynattım da stok bitmiş maşallah dayanmıyor foruma

zaten o yüzden bedeva değilmi sence 6-9 taksit birde tetk tek topla üstüne yine ucuz bedava yani :D
Ekonomiden anlayan reisimiz sağolsun evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yatın kalkın dua edinki reisimiz ekonomiden anlıyor yoksa abdullah abinin indirim yaptığından değil yani

Ekonomiden anlayan reisimiz sağolsun evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yatın kalkın dua edinki reisimiz ekonomiden anlıyor yoksa abdullah abinin indirim yaptığından değil yani
haklısın o yüzden stoklar kalmadı sadece taksit avantajı var diye bitti mehmet şimşeğin yerine geçersin devam et böyle analizlere iyisin

@Abdullah Hacıgül hocam şu 5070 li sistemlerin hepsine 7200 Mhz Ram koydurup son şovunuzu yaptırabilirseniz süper olur ikilemde kalmayıp tüm forumdaki arkadaşlar mutlu olur 😀

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,431
Üyeler
197,190
Son üye
wtyox
Geri