🔥İndirim 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

hocam keske stok bittikten sonra da bakabilsek 9060xt nin marka modellerini yazabilcek var mı

hocam keske stok bittikten sonra da bakabilsek 9060xt nin marka modellerini yazabilcek var mı
1781035241029.webp

Storylerde varda ben ekran görüntüsü almisim

Ekler

• 13794.webp
    13794.webp
    112.3 KB · Hit: 53
akvaryum kasa ve sıvı soğutmanın estetikliği yüzünden uyguna oem paket bulamıyorum adam akıllı. tek tek alınca da düzgün parçaları 100-105k oluyor. 5070ti paketi alıp kasayı satsak olur mu acaba? bir de 1x32 problem yaratır mı?

Ben 7500f islemcili 5070i aldim dq ilerde işlemciye değiştirmek istesem en mantikli olan 78003xd mi yoksa oyunlarda ayni fpsi verecek daha uygun fiyata bi islemci vsr mi

Şu forumda Apo denilen aracıya yağ çekenleri gördükçe hayret ediyorum. Adam açık açık müşteriye saygısızlık yapıp 'PS al' diye laf sokuyor, kibri tavan yapmış, siz hala onu alkışlama peşindesiniz. Yahu ben burada sizin gibi saftiriklerin de adam yerine konulması için konuşuyorum, paranızla rezil olmayın diyorum. Ama yok, illa birilerine yaranma derdindesiniz. Kraldan çok kralcı olma huyunuz yüzünden bu piyasa böyle zaten

akvaryum kasa ve sıvı soğutmanın estetikliği yüzünden uyguna oem paket bulamıyorum adam akıllı. tek tek alınca da düzgün parçaları 100-105k oluyor. 5070ti paketi alıp kasayı satsak olur mu acaba? bir de 1x32 problem yaratır mı?
Al sat işlerine girersen çok mantıklı olmuyor hocam uğraştığına değmez. 7800x3D 5070Ti sistemi istediğin parçalarla 120k bandına her parçayı 6 taksit seçerek kurabiliyorsun zaten ve kaliteli parçalarla.

Şu forumda Apo denilen aracıya yağ çekenleri gördükçe hayret ediyorum. Adam açık açık müşteriye saygısızlık yapıp 'PS al' diye laf sokuyor, kibri tavan yapmış, siz hala onu alkışlama peşindesiniz. Yahu ben burada sizin gibi saftiriklerin de adam yerine konulması için konuşuyorum, paranızla rezil olmayın diyorum. Ama yok, illa birilerine yaranma derdindesiniz. Kraldan çok kralcı olma huyunuz yüzünden bu piyasa böyle zaten
Diğer hesabından konuya yazdıkların öyle demiyor ama?

Kral yanlış anlamada olay şu. Ben karne indirimlerini bekliyordum. Şansa 3 gun önce storysini gorup bekledim. 3 gun ince bile aynısını dedi "bu bir jest, stoklar sınırlı, pusuda bekleyin, stoklar hemen bitebilir, 4 oeme 150 200 stok var" gibi gibi açıklamalar yaptı zaten. Kendi satmadı ki. Bende o aciklamaya güvenip 3 gun bekledim, cikar çıkmazda linke baktim. Zaten 5070 veya rx9070xt bekliyordum. Guncel ram fiyatlarına baktigimda 5070 uygun gorup aldim. Olay az stok olması zaten haber verildi. Hemen alın, kaptırmayın begenmezseniz iade edersiniz stokchemen bitebilir diye defalarca aciklama yapildi. Stok bilgisi verilmese aciklama yapılmasa hadi haklısın diyeceğimde. Her şey belliydi zaten. Biz boşunamı saat 3ten beri instayi yenileyip durduk

Adam emek verip indirim taksitli(Türkiye şartlarında en önemli alım sebebi) işbirliği ayarlıyor. Benim güzel ülkemin güzel insanları hemen taşlıyor. Be evinin yolunu sevdiğim insan evladı Madem Bu kadar Bilgilisin SEN PAYLAŞ SİSTEM FAYDAN OLSUN BİZ SENİN ARACILIĞINLA ALALIM. Biri markaya laf etmiş biri indirim yok demiş biri stok az demiş Adam daha ne yapsın Bu kadar enflasyon ve fahiş ortamda aldığın zaman kardasın zaten al geç yada bıdı bıdı yapma aksam aksam delirtiyorsunuz Ya al Ya alma ne var da pisletiyorsun forumu Stok yok diye de hiz üzülmeyin 2 yıldır aktifim fırsat ne buırda ne ülkede bitmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,285
Üyeler
197,170
Son üye
Vergilll
Geri