hocam keske stok bittikten sonra da bakabilsek 9060xt nin marka modellerini yazabilcek var mı
İşin kağıt üzerinde olan kısmı o. Pratikte %2-3 FPS ekler eklemez.@Abdullah Hacıgül hocam şu 5070 li sistemlerin hepsine 7200 Mhz Ram koydurup son şovunuzu yaptırabilirseniz süper olur ikilemde kalmayıp tüm forumdaki arkadaşlar mutlu olur![]()
Al sat işlerine girersen çok mantıklı olmuyor hocam uğraştığına değmez. 7800x3D 5070Ti sistemi istediğin parçalarla 120k bandına her parçayı 6 taksit seçerek kurabiliyorsun zaten ve kaliteli parçalarla.akvaryum kasa ve sıvı soğutmanın estetikliği yüzünden uyguna oem paket bulamıyorum adam akıllı. tek tek alınca da düzgün parçaları 100-105k oluyor. 5070ti paketi alıp kasayı satsak olur mu acaba? bir de 1x32 problem yaratır mı?
Diğer hesabından konuya yazdıkların öyle demiyor ama?Şu forumda Apo denilen aracıya yağ çekenleri gördükçe hayret ediyorum. Adam açık açık müşteriye saygısızlık yapıp 'PS al' diye laf sokuyor, kibri tavan yapmış, siz hala onu alkışlama peşindesiniz. Yahu ben burada sizin gibi saftiriklerin de adam yerine konulması için konuşuyorum, paranızla rezil olmayın diyorum. Ama yok, illa birilerine yaranma derdindesiniz. Kraldan çok kralcı olma huyunuz yüzünden bu piyasa böyle zaten
10 yıl gider artık@Abdullah Hacıgül Emeklerin için teşekkürler hocam önceden de senin yaptığın İ3 12100F RX6600 Vento kasalı Sistemi kullanıyordum değiştirmenin zamanı gelmişti, 5080 modelini satın aldım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak dileğiyle.