Mezuniyet Günü Takım Elbisenin Altıına Nike Dunk Giyilir mi?

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Merhabalar Full Black takım elbise giyeceğim. Ayakkabı olarak çok kararsız kaldım ve bunu aldım .
1000219757.webp

Şuan da takım elbise yaınm da olmadaığı için takımın hepsini giyip bakamıyorum. İade edip adam akılı bir şey mi alayım yoksa iyi mi? bu? Sneaks up dan aldım

Son düzenleme:
Merhabalar Full Black takım elbise giyeceğim. Ayakkabı olarak çok kararsız kaldım ve bunu aldım .
Alıntıyı görüntüle
Şuan da takım elbise yaınm da olmadaığı için takımın hepsini giyip bakamıyorum. İade edip adam akılı bir şey mi alayım yoksa iyi mi? bu? Sneakers up dan aldım
olur olmasınada takım elbise dedinmi kunduradır babaa

bizim mezuniyette takım elbisenin altına converse giyen de vardı kimse dalga geçmedi ayrıca senin ayakkabın çok güzel ben de benzer bir şey giydim giy gitsin yani
kundura olmayınca dalga geçmiyor kimse :D

Hocam çok sırıtmaz dimi? Dalga geçerler mi
orjinal giyiyorsun bide dalgamı gecekler gecirtme sende kendinle mis gibi olur bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bizim mezuniyette takım elbisenin altına converse giyen de vardı kimse dalga geçmedi ayrıca senin ayakkabın çok güzel ben de benzer bir şey giydim giy gitsin yani
kundura olmayınca dalga geçmiyor kimse :D
millette dalga gececek yer arıyor zaten ne giyersen millet laf soyler o yuzden seyinin keyfi ne istiyorsa onu giyicen

Geri