Sistemim Ne Kadar Eder Satamadım Bir Türlü

tutsky

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Arkadaslar merhaba , geçen ay hanımın araba motor yedi bir hafta 10 güne çıkacak kısmetse bende sistemimi 8 ay once dizdim fakat cocuk var dıye cok oturamıyorum bari satıp sanayi parasını cıkarayım dedım ılanda 1 aydır ama ya cok komık teklıfler gelıyor ya da hıc satılacak gıbı durmuyor 130k ılana koydum pazarlık payı da olur dıye sızce ederı nedır ? kasa ozellıklerı su sekılde : (hepsınde kutu fatura garantı var )

R7 9800x3d / MSI B850 GAMING PLUS WIFI/ CORSAIR VENGEANCE 6200MHZ DDR5 32 GB / SAMSUNG 980 PRO 2 TB / INNO3D 5080 X3 OC / MSI MAG FORGE 100R/GIGABYTE 850W+80 GOLD / MSI CORELIQUID I360

Bu ara kimsede para yok 100k teklif bile gelse gel veriyorum desen gelmiyor kimse almaya

Arkadaslar merhaba , geçen ay hanımın araba motor yedi bir hafta 10 güne çıkacak kısmetse bende sistemimi 8 ay once dizdim fakat cocuk var dıye cok oturamıyorum bari satıp sanayi parasını cıkarayım dedım ılanda 1 aydır ama ya cok komık teklıfler gelıyor ya da hıc satılacak gıbı durmuyor 130k ılana koydum pazarlık payı da olur dıye sızce ederı nedır ? kasa ozellıklerı su sekılde : (hepsınde kutu fatura garantı var )

R7 9800x3d / MSI B850 GAMING PLUS WIFI/ CORSAIR VENGEANCE 6200MHZ DDR5 32 GB / SAMSUNG 980 PRO 2 TB / INNO3D 5080 X3 OC / MSI MAG FORGE 100R/GIGABYTE 850W+80 GOLD / MSI CORELIQUID I360
iyi fiyata koymuşsunuz bence bi 10k daha düşük olabilir

bu aralar kimse direk peşin 120k pc ye baymıyor alanlarda olsa parça parça veya oem paket olarak 6 9 taksit almaya çalışıyor :peeposad:
aklıma o da geldı 7800x3d 5070 sistemler 120k cıvarı gelıp bana pazarlık yapsa daha ıyısını alacak aslında ama pesın para yok kımsede sanırım

130 binlik pc ye ikinci elde hızlı alıcı bulmak zor sistemi 0 topalamaya kalktığın zaman parça parça 165000 civarı yapar şahsen ben parça parça toplarım indirimler ile toplarım bu tip bir sistemi alıcı çıkar ama beklemen lazım

130 binlik pc ye ikinci elde hızlı alıcı bulmak zor sistemi 0 topalamaya kalktığın zaman parça parça 165000 civarı yapar şahsen ben parça parça toplarım indirimler ile toplarım bu tip bir sistemi alıcı çıkar ama beklemen lazım
parcaya donecem bu gıdısle de o zaman satmamın bır anlamı kalmayacak nakıt lazım oldugu ıcın

parcaya donecem bu gıdısle de o zaman satmamın bır anlamı kalmayacak nakıt lazım oldugu ıcın
hocam parça parça olarak hızlı satabilirsin ancak kimse toplu baymaz o kadar acelesi yoksa parça parça yapmayın sonuçta işlemci gittiği zaman artık satılana kadar elinizde 1 teneke eşya tutmuş olacaksınız

O sistemi oyle satmak zor olur . Parca parça anca satabilirsin

Hocam
İşlemci 20k
Anakart 8k
Ram 20k
SSD 10k
Sıvı soğutma 5k
Ekran Kartı 64k
Kasa 5k
Psu 6k
Bunlar kabaca sıfır olarak alırsanız bu parçaları veya muadillerini bulabileceğiniz fiyatlar. Toplam 138k yapıyor. 130k ilanda tabii ki satılmaz. Adam gerekirse 10 15 20 fazla verir 6 taksit seçer parçaları.

hocam parça parça olarak hızlı satabilirsin ancak kimse toplu baymaz o kadar acelesi yoksa parça parça yapmayın sonuçta işlemci gittiği zaman artık satılana kadar elinizde 1 teneke eşya tutmuş olacaksınız

O sistemi oyle satmak zor olur . Parca parça anca satabilirsin
parca parca satınca da satmamın anlamı kalmayacak arabanın motoru rektefıye etmek ıcın satayım dedım parca parca satınca yıne borca gırmek zorunda kalacam mecbur :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam
İşlemci 20k
Anakart 8k
Ram 20k
SSD 10k
Sıvı soğutma 5k
Ekran Kartı 64k
Kasa 5k
Psu 6k
Bunlar kabaca sıfır olarak alırsanız bu parçaları veya muadillerini bulabileceğiniz fiyatlar. Toplam 138k yapıyor. 130k ilanda tabii ki satılmaz. Adam gerekirse 10 15 20 fazla verir 6 taks

Hocam
İşlemci 20k
Anakart 8k
Ram 20k
SSD 10k
Sıvı soğutma 5k
Ekran Kartı 64k
Kasa 5k
Psu 6k
Bunlar kabaca sıfır olarak alırsanız bu parçaları veya muadillerini bulabileceğiniz fiyatlar. Toplam 138k yapıyor. 130k ilanda tabii ki satılmaz. Adam gerekirse 10 15 20 fazla verir 6 taksit seçer parçaları.
aynı parcaları toplayınca sıfır 165-170 k yapıyor dostum o kadar da degıl. lısteden ssd ekran kartını öldürmüşsün. diğer parcalardan da kırpmıssın bıraz gonlu bol ol :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,015
Üyeler
197,346
Son üye
Kemal350
Geri