Yardım Bilgisayar Kasası İçin Öneri

Daha önce baktım ikinci el e . Bulunduğum şehirde bulamadım adam akılıı . O yüzden bende sıfır almaya karar verdim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların hepsi aklımda vardı zaten ama senin ilk attığın beni daha çok cezbetti . Onunda tek sıkıntısı kasa kapalıyken RGB açık duruyor herhalde onu söndürmenin bir yolu var mı ?
kasa kapalı değil videoda, güç vermişler açık yani

Çünkü kuzende öyle bir şey görmüştüm kasa kapanıyor ama fanlar sönmüyor kasanın kapanıp kapanmadığını anlayamıyorum . Hiç güzel bir özellik değil . O yüzden sordum . Birde elimde ram var onu satarsam para geçecek elime onun üstüne ekleyip alacam bunu büyük ihtimalle .

Çünkü kuzende öyle bir şey görmüştüm kasa kapanıyor ama fanlar sönmüyor kasanın kapanıp kapanmadığını anlayamıyorum . Hiç güzel bir özellik değil . O yüzden sordum . Birde elimde ram var onu satarsam para geçecek elime onun üstüne ekleyip alacam bunu büyük ihtimalle .
Kapanıyordur bence, en kötü güç kaynağının tuşu varsa ordan kapatırsın veya tuşlu priz alırsın

Kapanıyordur bence, en kötü güç kaynağının tuşu varsa ordan kapatırsın veya tuşlu priz alırsın
Kasayı toparlayınca zaten akım korumalı priz alıcam . Rampage RN600W psu var bende . Akım koruması yok . O yüzden prizi akım korumalı yapıcam .

İyi forumlar herkese . MicroATX bir bilgisayar topladım . Şuan her şey elimde ama sadece kasa kaldı . Tamperli istiyorum hava akışı iyi olan bir kasa öneriniz var mı ?
Hiç düşünmeden lian li vector v100r sipariş edin. Çok sessiz ve serin.

gayet alınır duruyor.
Bence kasa da 2. Ele bakilmali uygun bir sey bulursun belki.
ikinci el için arkadaş güvenmiyorum demiş de aldığın şey bi cam bi plastik yani. öyle elektronik vs bir parça değil
alınabilir tam liste olmuş elinize sağlık
Hiç düşünmeden lian li vector v100r sipariş edin. Çok sessiz ve serin.
bütçesinin üstünde. bende var gayet memnunum herkes kullanmalı yoksa :D

gayet alınır duruyor.

ikinci el için arkadaş güvenmiyorum demiş de aldığın şey bi cam bi plastik yani. öyle elektronik vs bir parça değil

alınabilir tam liste olmuş elinize sağlık

bütçesinin üstünde. bende var gayet memnunum herkes kullanmalı yoksa :D
Bütçeyi görmemişim siz diyince fark ettim (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,460
Üyeler
198,327
Son üye
zeaturgenisi
Geri