Hocam hi75 in zaten jelly keycapli modeli var, direkt onu da alabilirsin ekstra tuş takımı almak yerine.Selamlar. Wraith Cosmic Glass v2 Cam Mousepad ve Razer Viper v3 Pro (Beyaz) ana temasında beyaz setupa uygun bir klavye arıyorum. 68-75 tuşlu olması tercihim. W75 Phantom White aklıma yattı ancak W75 V1 elimde olduğu için tekrar aynı klavyeyi almak istemedim. Önerilere açığım. Ayrıca elimde şu an ATK RS7 Air Su Yeşili, Sıkakeyb Hm80 var. Keychron çok hoşuma gidiyor ancak oyun için uygun değil gibiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Leobog Hi75C Pro Folding + XVX R2 Jelly Keycaps kombosu da olabilir
ulugames.com.tr
hocam stoklar ne zaman güncellenecekti ?Hocam hi75 in zaten jelly keycapli modeli var, direkt onu da alabilirsin ekstra tuş takımı almak yerine.
![]()
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavyeulugames.com.tr
W75 Beyaz, Magger68 ya da bunu alacağım. Kendi keycapsi dandik duruyor rgb konusunda. Jelly ya da karbon fiber alabilirim.Hocam hi75 in zaten jelly keycapli modeli var, direkt onu da alabilirsin ekstra tuş takımı almak yerine.
![]()
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Alüminyum Kasa Profesyonel Custom Mekanik Klavyeulugames.com.tr
Keycaps konusu sana kalmış hocam artık. Diğer klavyeler konusunda da şöyle söyleyeyim, W75 güncel fiyatını hak etmiyor bana kalırsa.W75 Beyaz, Magger68 ya da bunu alacağım. Kendi keycapsi dandik duruyor rgb konusunda. Jelly ya da karbon fiber alabilirim.
Büyük ihtimalle hi75 alacağım. Yanına da sora v3 güzel kombo olur gibi.Keycaps konusu sana kalmış hocam artık. Diğer klavyeler konusunda da şöyle söyleyeyim, W75 güncel fiyatını hak etmiyor bana kalırsa.
Magger68 hakkında da detaylı bilgim yok ama elinde zaten 2 manyetik klavye var, yerinde olsam 1 tane de hi75 gibi güzel bir mekanik alırdım.
Yanlış hatırlamıyorsam ilk çıktığı zamanlar sensörde sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum ama bize gelene kadar düzeltilmiştir diye düşünüyorum. Renk kombinasyonu olarak yanına yakışır Hi75 in.Büyük ihtimalle hi75 alacağım. Yanına da sora v3 güzel kombo olur gibi.
Tactile switchlerde switchin aktive noktasında bir hissiyat daha alıyorsun. Bu hissiyatın miktarı modelden modele değişiyor.Bu klavyeye tactile switch ne önerirsiniz. Hissiyatı nasıl oluyor tactilenin.
ATK Ghost almak daha mantıklı geldi. Alacağım son mouse olacak. Ayrıca ben de Aula F75 varken bunu almak gereksiz mi olur?Yanlış hatırlamıyorsam ilk çıktığı zamanlar sensörde sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum ama bize gelene kadar düzeltilmiştir diye düşünüyorum. Renk kombinasyonu olarak yanına yakışır Hi75 in.
F75 yeniyse veya çok eskitmediysen bir tık gereksiz olabilir.ATK Ghost almak daha mantıklı geldi. Alacağım son mouse olacak. Ayrıca ben de Aula F75 varken bunu almak gereksiz mi olur?
Arkadaşım hem gümüş hem mor rengini kullandı, kaplaması çok kötü diyordu. Kaygan bir kaplaması var, alıyorsan aklında olsun.ATK Ghost almak daha mantıklı geldi.