16 GB Versiyon Harici Alma .amd ekran kartı alınır mı? yoksa sorun çıkarırmı wattman falan filan hala varmı ya da driver çökmeleri ekran gitmeleri fsr hala çamur gibimi yoksa iyi mi? kullanan yorum yaparsa iyi olur
zaten öyle yapıcam 12gb karttan 8 e düşmem16 GB Versiyon Harici Alma .
al diyorsunda sen almamışsın 5060ti almışsın16GB versiyon ise bence alınır neden alınmasın? Driver tarafında nvidia da gayet hata yapıyor önemli olan teknoloji ve performans. Çamur gibi olan fsr FSR 3.1 di onu biraz eski kartlar (nvidia da dahil) destekliyor fsr 4.1 tarafında gayet net görüntü alabiliyorsun ve frame gen de getirdiler nvidiaya kıyasla biraz geç de olsa
alınır wattman eskide kaldı.amd ekran kartı alınır mı? yoksa sorun çıkarırmı wattman falan filan hala varmı ya da driver çökmeleri ekran gitmeleri fsr hala çamur gibimi yoksa iyi mi? kullanan yorum yaparsa iyi olur
Sadece oyun oynayıp ve gündelik işlerde kullanacaksanız 5060 alacağınıza 9060xt (16gb) alın, 5060ti bütçesine çıkabiliyorsanız da 5060ti alacağınıza 9070xt alın derim. Nitekim ben de öyle yaptım 9070xt aldım, 2k ekranda bir çok oyunu ultra ayarda oynatıyor, bir sorun çıkmadı çok şükür. Tabi daha yeni yeni deniyorum zamanla göreceğiz ama kullanıcılar Amd 9000 serisinden çoğunlukla memnun.zaten öyle yapıcam 12gb karttan 8 e düşmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
al diyorsunda sen almamışsın 5060ti almışsın![]()
18 mi 25 binden satılıyor en ucuz modelleri bana pahalı geldi o yüzden konuyu açtım8 gb olan 12-13 ise
16 gb olan 18 altı ise
kesinlikle alınır
eğer bütçe daha fazla ise rx 9070 ye yönelebilirsin
amd nin oyun tabanlı neredeyse sorunu kalmadı neredeyse diyorum çünkü driverları sabit değil halen
o kadar ucuza olduguna emin misin51 bine itopyada 5070 12 gb sistem var
18 mi 25 binden satılıyor en ucuz modelleri bana pahalı geldi o yüzden konuyu açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o kadar ucuza olduguna emin misin
Alınır çoğu sorun eskiden daha stabil ve fsr konusunda fsr inanılmaz iyileşti çok iyi şuanamd ekran kartı alınır mı? yoksa sorun çıkarırmı wattman falan filan hala varmı ya da driver çökmeleri ekran gitmeleri fsr hala çamur gibimi yoksa iyi mi? kullanan yorum yaparsa iyi olur