Öneri Buds 4 Pro Vs Airpods Pro 3 Hangisi ?

Ukta

80+
Reaksiyon skoru
130
Samsung Buds 4 Pro vs AirPods Pro 3

Arkadaşlar iyi günler.

Sizce bu iki kulaklıktan hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

Karşılaştırmayı marka ekosistemi üzerinden değil, tamamen özellik bazlı yaparsanız sevinirim. Yani Apple–Apple veya Samsung–Samsung uyumluluğunu dikkate almadan; ses kalitesi, ANC/gürültü engelleme, mikrofon, pil, konfor, bağlantı kalitesi ve fiyat/performans gibi kriterlere göre değerlendirirseniz daha faydalı olur.

Ekosistem olmadan karşılaştırma yapmak doğru olmaz.Buds 4 pro kullanıyorum samsung telefon yoksa çoğu özelliği kullanamıyorsunuz.Samsung telefona samsung iphoneye iphone alınır.Ikiside başarılı ürün.

fp ve ses kalitesi önemli ise samsung anc falan önemliyse airpods ancak en önemlisi ekosistem burada apple dışı cihazlarda airpods kullanmanı önermem

Ekosistem olmadan karşılaştırma yapmak doğru olmaz.Buds 4 pro kullanıyorum samsung telefon yoksa çoğu özelliği kullanamıyorsunuz.Samsung telefona samsung iphoneye iphone alınır.Ikiside başarılı ürün.
hocam yakın zamanda telefon değiştireceğim hala samsung ve apple telefonları arasında kararsızım kulaklık tercihine göre yöneltmek istediğimden böyle yazdım aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fp ve ses kalitesi önemli ise samsung anc falan önemliyse airpods ancak en önemlisi ekosistem burada apple dışı cihazlarda airpods kullanmanı önermem
evet doğru diyorsunuz ikisi aynı para kararsız kaldım

hocam yakın zamanda telefon değiştireceğim hala samsung ve apple telefonları arasında kararsızım kulaklık tercihine göre yöneltmek istediğimden böyle yazdım aslında
küçük ekranlı telefon ve macbook istiyorsan apple daha iyi büyük telefon istiyorsan ucuza tablet istiyorsan samsung daha iyi
buds 4 pro da airpods pro 3 de memnun eder kulaklığa göre seçme bence

evet doğru diyorsunuz ikisi aynı para kararsız kaldım
ilk öncelikle telefonu seçmelisiniz sonra kulaklık.Iki kulaklikta pisman etmez fakat telefon pişman edebilir.

Samsung buds 4 ses kalitesi olarak Apple ise anc olarak daha iyidir. Samsung ses kalitesi olarak bi tık daha iyi çünkü apple yapısı gereği kutusundan çıktığı gibi en iyi deneyim prensibi yüzünden eq ve kişiselleştirme ayarı bulunmuyor. Samsung veya herhangi x marka bir kulaklıkta kendinize göre ses ayarı yapabilirsiniz.

Yine de airpodslar kutudan çıktığı haliyle de son kullanıcıların çoğunu memnun edecek bir profile sahip. Tercihim airpods olur çünkü siz ne kadar ekosistemi dikkate almadan yorum yapın deseniz de bu ikisi ekosistem kulaklığıdır. Bu paraya çok daha iyi telefon üretmeyen kulaklık üreticileri vardır. O yüzden tercihiniz kesinlikle telefonunuzun markasına göre olmalı.

küçük ekranlı telefon ve macbook istiyorsan apple daha iyi büyük telefon istiyorsan ucuza tablet istiyorsan samsung daha iyi
buds 4 pro da airpods pro 3 de memnun eder kulaklığa göre seçme bence
doğru hocam peki bu iki kulaklık arasından özellik bazlı hangisi dersiniz

Samsung buds 4 ses kalitesi olarak Apple ise anc olarak daha iyidir. Samsung ses kalitesi olarak bi tık daha iyi çünkü apple yapısı gereği kutusundan çıktığı gibi en iyi deneyim prensibi yüzünden eq ve kişiselleştirme ayarı bulunmuyor. Samsung veya herhangi x marka bir kulaklıkta kendinize göre ses ayarı yapabilirsiniz.

Yine de airpodslar kutudan çıktığı haliyle de son kullanıcıların çoğunu memnun edecek bir profile sahip. Tercihim airpods olur çünkü siz ne kadar ekosistemi dikkate almadan yorum yapın deseniz de bu ikisi ekosistem kulaklığıdır. Bu paraya çok daha iyi telefon üretmeyen kulaklık üreticileri vardır. O yüzden tercihiniz kesinlikle telefonunuzun markasına göre olmalı.
teşekkür ederim hocam bilgilendirme için AirPods'a karar veriyorum gibi.

Samsung Buds 4 Pro vs AirPods Pro 3

Arkadaşlar iyi günler.

Sizce bu iki kulaklıktan hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

Karşılaştırmayı marka ekosistemi üzerinden değil, tamamen özellik bazlı yaparsanız sevinirim. Yani Apple–Apple veya Samsung–Samsung uyumluluğunu dikkate almadan; ses kalitesi, ANC/gürültü engelleme, mikrofon, pil, konfor, bağlantı kalitesi ve fiyat/performans gibi kriterlere göre değerlendirirseniz daha faydalı olur.
ben airpods kullanmak için iphone a geçtim androidde berbat çalışıyor ios kullanıyorsan kesinlikle airpods al dopdolu bi kulaklık

Iphone kullanıcısı iseniz kesinlikle Airpods. Ekosistem ve cihazla entegre özellikleri bir kenara bırakıp sadece ses açısından yorum yapacağım. Çünkü kullanım olarak cihazla pratiklik ve uyum herkesin bildiği üzere muhteşem. Ayrıca airpods pro 3 tws kulaklıklar arasında ANC teknolojisi en iyi çalışan kulaklık. Bass'lar daha rafine ayarlanmış boğmuyor sizi. Yeterli seviyede ve temiz vuruyor. Tizler aşırı ama aşırı detaylı ve parlaklık sınırında. Midleri çok temiz. Sahne algısı ve enstürman takibi o kadar iyi ki TWS mi yoksa IEM kulaklık mı kullanıyorum diye oturup bir süre hayatımı sorguladım. Zaten V shape tasarıma sahip bir kulaklık. Sıcak bir ses profili var yani. Ben enstürman ağırlıklı şarkılar dinleyen biriyim (metal-rock-klasik vb.). Rap veya elektro dinlediğimde bunlara nazaran daha zayıf performans verdiğini fark ediyorum ama dinlediğiniz şarkının mix-mastering'i iyiyse bozmuyor yine.

Uzun lafın kısası eğer apple ekosistemindeyseniz alın aldırın. Bir odyofili olarak şiddetle tavsiye ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,856
Üyeler
198,205
Son üye
selimwnchster
Geri