Havit Fuxi H3 Alınır mı ?

Bende Havit Gamenote H2002P vardı önceden ses yüksekliği muazzam birşeydi. Ben kulaklıkda ses kasma olayları bana bi fark yaratmıyor hocam daha önce HyperX ve Mchose X9 kullandım (Havit kulaklıkdan daha memnundum Mchose'ye göre) ses yüksekliği ve kalitesi H2002P gibi midir acaba?
Kablosuz diye Fuxi H3 düşünüyorum bende.
G535 ve G733 de kullandım, H3 fiyatına göre gayet iyi. Şahsen ben de pek FPS oynamadığım için ses kasma hevesim yok, ki H3 ile Valo'da adamın nerden geldiği anlaşılıyor fena değil. H2002P kablolu olduğundan biraz daha yüksektir, ses düzeyi olarak düşüş yaşarsınız biraz

G535 ve G733 de kullandım, H3 fiyatına göre gayet iyi. Şahsen ben de pek FPS oynamadığım için ses kasma hevesim yok, ki H3 ile Valo'da adamın nerden geldiği anlaşılıyor fena değil. H2002P kablolu olduğundan biraz daha yüksektir, ses düzeyi olarak düşüş yaşarsınız biraz
Ben Fps'de oynuyordum yinede Havit ile de duyuyordum adamların yerlerini. Tabi HyperX çok ayrı bişey. Sağlamlığı nasıl hocam birde Fuxi'nin? Hiç kulaklığa vurmuşluğunuz oldu mu ya da düşürdüğünüz? Ben Mchose'den bu konuda memnun değildim :)

Ben Fps'de oynuyordum yinede Havit ile de duyuyordum adamların yerlerini. Tabi HyperX çok ayrı bişey. Sağlamlığı nasıl hocam birde Fuxi'nin? Hiç kulaklığa vurmuşluğunuz oldu mu ya da düşürdüğünüz? Ben Mchose'den bu konuda memnun değildim :)
vurmadım ama yere çok düştü masadan vs, hiçbir sorun yok

Havit markası tamamen çöp onun yerine git güzel bi kablolu kulaklık al denemiştim

Ses olarak hiç önemli değil. sadece dongle ile kullanacağım, rahat , düşük gecikmeli olması gayet yeterli benim için. Bu bütçede kablosuz daha mantıklı ama zaten benim kamilkoç kulaklığı bile gayet götürüyor, beni tek rahatsız eden şey kablolu olması. Sırf ucuz diye gözüme çarptı bide.
Kanka yeterli ben de aynı sebeplerle aldım ve çok rahatım kablo karmaşası yok ayrıca cs falan sıfır gecikme wireless te ama Bluetooth ile bağlarsan ona yapacak bir şey yok artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız bir kötü yanı var alıştım kablosuza iyice, arkadaşın evinde oyun oynarken mutfağa gitmek için bi kalkıyorum masadan kasa da benle beraber geliyor 😅

Kulaklık güzel fakat wireles alıcısı kronik sorunlu 6 ay sonra bozulabilir belki bozulmayabilirde. Bir ara indirimdeydi millet yüklendi sonrasında bende dahil wireles alıcısı bozulan çok kişi oldu. İletişime geçtiğimde kullanıcı hatası deyip parayla satmaya çalıştılar. Hlen kablolu kullanıyorum.

Kulaklık güzel fakat wireles alıcısı kronik sorunlu 6 ay sonra bozulabilir belki bozulmayabilirde. Bir ara indirimdeydi millet yüklendi sonrasında bende dahil wireles alıcısı bozulan çok kişi oldu. İletişime geçtiğimde kullanıcı hatası deyip parayla satmaya çalıştılar. Hlen kablolu kullanıyorum.
Keşke Tüketici hakem heyetine verseymişsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,148
Üyeler
197,385
Son üye
ehnygt
Geri